כללי דיון + בקשת עזרה /// צריכה גימיק!!!

• הוסף לסימניות
השאלה היא כזאת,
אני עובדת במקומון בגבעת זאב ששמו WHATSUP
הבוס רוצה שיהיה מדור חדש בעיתון, עם 18 קוביות, ולפרסם בכל קוביה עסק אחר.
הרעיון הבסיסי הוא - רק עסקים מגבעת זאב.
כמחווה לשם של העיתון, עיצבתי את המדור בסגנון שיחת וואטסאפ.

השאלה היא:
1. איך אנחנו גורמים לקוראים לעצור על הדף הזה?
לאו דווקא בקטע של עיצוב טוב. אני חושבת שצריך פה גימיק.
משהו בסגנון קופוני הנחה, אבל לא נוכל להכריח את המפרסמים לעשות קופון אם לא בא להם...

2. איך אנחנו גורמים לבעלי העסקים לרצות לפרסם דווקא במדור הזה?

אשמח לכל הצעה / רעיון / בדל רעיון :)
תודה!

upload_2018-11-11_14-4-6.png

• הוסף לסימניות
השאלה היא כזאת,
אני עובדת במקומון בגבעת זאב ששמו WHATSUP
הבוס רוצה שיהיה מדור חדש בעיתון, עם 18 קוביות, ולפרסם בכל קוביה עסק אחר.
הרעיון הבסיסי הוא - רק עסקים מגבעת זאב.
כמחווה לשם של העיתון, עיצבתי את המדור בסגנון שיחת וואטסאפ.

השאלה היא:
1. איך אנחנו גורמים לקוראים לעצור על הדף הזה?
לאו דווקא בקטע של עיצוב טוב. אני חושבת שצריך פה גימיק.
משהו בסגנון קופוני הנחה, אבל לא נוכל להכריח את המפרסמים לעשות קופון אם לא בא להם...

2. איך אנחנו גורמים לבעלי העסקים לרצות לפרסם דווקא במדור הזה?

אשמח לכל הצעה / רעיון / בדל רעיון :)
תודה!

צפה בקובץ המצורף 406160

תעשו למפרסמים הנחה תמורת קופון..
גם אתם תרוויחו וגם הם- אם יש קופון, אנשים באים לקנות בד"כ..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה