עוילם הישיבעס
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
באיזה שעה?האם קו 680 לבית שמש יצא אתמול בערב?
באיזה שעה?האם קו 680 לבית שמש יצא אתמול בערב?
כן.18:20 או 19:00
במידה וחיכיתם בתחנה, האם הגשתם תלונה לחברה ולמשרד התחבורה?@מנוי פרימיום
ממש תודה רבה
אם האוטובוס היה בתחנת המוצא בזמן, כפי שאכן קרה, אין שום סיבה שלא יבצע את מסלול האיסוף בתוך העיר.היו הפגנות באותו יום
אפשר להתלונן?
בצילום המסך שצירפתם נראה שקיבלתם את המידע על שעות היציאה. היכן התקלה?יש עכשיו תקלה באתר?
לא מצליחה לבדוק קו, ברגע שאני מכניסה את כיוון הנסיעה הוא מתחיל "לחשוב" ולא מעלה נתונים
צפה בקובץ המצורף 2130390
בחרתי את שעת היציאה והוא נתן לי את מספר הקו, אך לא היה שינוי במפה ולא עלה המסלול שבוצע בפועל.בצילום המסך שצירפתם נראה שקיבלתם את המידע על שעות היציאה. היכן התקלה?
תגדילו את הזום ותתמקדו בנקודה בתחילת המסלול שמתחתיה רשום "קווים"בחרתי את שעת היציאה והוא נתן לי את מספר הקו, אך לא היה שינוי במפה ולא עלה המסלול שבוצע בפועל.
כשניסיתי קו אחר - כן עלה המידע.
צפה בקובץ המצורף 2130414
פסוק מפורש.ומה זה????
צפה בקובץ המצורף 2131687
מכשיר ה-GPS על מצב כבוי/מנוטרל, והוא משדר את נקודת הציון (נ"צ) הבאה - 0,0 או -1,-1ומה זה????
צפה בקובץ המצורף 2131687
הנהג יצא בשעה 12:35 מהחניון אל תחנת המוצא, יצא מתחת המוצא בזמן לכאורה, ביצע את תחילת המסלול ללא GPS פועל.היה היום קו 210 לבני ברק של השעה 12:45 שלא יצא בקווים אמרו שיצא והסתכלתי בדאטבוס ואין לי מושג מה זה אומר יצא או לא
מצורף
“אור השמש הוא הטוב שבחומרי החיטוי” — לואי ברנדייס,
היהודי הראשון שכיהן כשופט עליון בארצות הברית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים