- הוסף לסימניות
אודה כי בבזק לא בדקתי אלא לקחתי דוגמא. אני מחובר על קו סלולארי של סלקום שמוקד הדאטה שלהם נסגר בשעה 21:00 בערב...נכתב ע"י trew;410999:את האמת שיש מי שיטפל יש להם שירות 24 שעות ביממא (לבזק)
אודה כי בבזק לא בדקתי אלא לקחתי דוגמא. אני מחובר על קו סלולארי של סלקום שמוקד הדאטה שלהם נסגר בשעה 21:00 בערב...נכתב ע"י trew;410999:את האמת שיש מי שיטפל יש להם שירות 24 שעות ביממא (לבזק)
ת'אמת שמרבית שיחות הנפש שלי עם נציגי בזק ו-012 הן בין 4-6 בבוקר.נכתב ע"י שי דרומי;410995:לא תמיד יש מי שיטפל בבקשות לפתיחת אתר בשלוש לפנות בוקר אבל זה סביר כי גם בבזק/הוט/וכו' אין מי שיטפל בקריסת הנט בשעות כאלו...![]()
בשבילי, הכתובות האחרונות לשיחות נפש הם נציגי שירות של חברות תקשורת. זה איכשהו תמיד יסתיים במסקנה שמכשיר חדש/קו נוסף/התחייבות לשנתיים/או כל מוצר אחר יפתרו לי את כל בעיות החיים... אבל מה לעשות שעדיין לא מצאו אומגה 3/אנרגיות חיוביות/ויטמין D/תרכיז חמוציות/סיבים תזונתיים/הוסף את החסר, בפלסטיק...נכתב ע"י ותמיד לבחור;411041:ת'אמת שמרבית שיחות הנפש שלי עם נציגי בזק ו-012 הן בין 4-6 בבוקר.![]()
זו כבר לגמרי התאבדות כלכלית...נכתב ע"י ותמיד לבחור;411041:גם כי... פשוט - אז הקו פנוי ונציג התמיכה משועמם וממילא אדיב יותר.
נכתב ע"י ותמיד לבחור;411041:אצלי בכ"א.
(והיות בין כך לא לא נהוג אצלי לשרוף את השעות הפוריות, המשריאות והמנוצלות ביותר ביום על שינת סתם, זה היה לי יופי).
על זה אין לי מה להוסיף...נכתב ע"י ותמיד לבחור;411041:בכ"א, לגבי נתיב (כן, גמני) - אז... אצל בנאדם עם סדר עדיפויות נכון בחיים, זו כלל לא אמורה להיות שאלה.
והדברים ידועים.
נו, ההומור נגנב? התכוונתי שיחות, ללא טיפת נפש.נכתב ע"י שי דרומי;411057:בשבילי, הכתובות האחרונות לשיחות נפש הם נציגי שירות של חברות תקשורת.
זה פסדר, אצלי אינמצב להוציא שקל.נכתב ע"י שי דרומי;411057:זו כבר לגמרי התאבדות כלכלית...
גם לי לא, אז זהו.נכתב ע"י שי דרומי;411057:על זה אין לי מה להוסיף...
מצד שני, מבחינת תמיכה טכנית יש שם פורום שנותן מענה כמעט על כל בעיה, כמעט בכל שעה...נכתב ע"י שי דרומי;410995:מה שכן, כאדם עם הרגלי עבודה בשעות משונות, לא תמיד יש מי שיטפל בבקשות לפתיחת אתר בשלוש לפנות בוקר אבל זה סביר כי גם בבזק/הוט/וכו' אין מי שיטפל בקריסת הנט בשעות כאלו...![]()
ואוו! יכולת לזכות (כמעט) בתחרות שנה שעברה!...נכתב ע"י נוי;410552:כידוע, נתיב היחיד עם הכשר (לא דומה, לא כמעט)
1700508081נכתב ע"י BARGIG;411657:מה הפרטים/טלפון של "נתיב".
תודה
1700-50-80-81נכתב ע"י BARGIG;411657:מה הפרטים/טלפון של "נתיב".
תודה
אני מסכים עם הדברים במלואם.נכתב ע"י s_h;411691:שרוליק היקר.
אני תחילה אציג את עצמי שלא יובן לא נכון.
אני מנהל התמיכה הטכנית בחברת נתיב שמי שי הורן.
עד כמה שידוע לי אני הנציג היחיד של החברה שכותב בפורום פרוג.
נמנעתי מלהגיב לאשכול הזה על מנת למנוע מכך שהאשכול יוצג כמו שאתה כותב שהוא אשכול פרסומי. אינני מכיר את פותחת האשכול ולא את רבים מהמשיבים לה. היא שאלה שאלה רלוונטית וקיבלה חוות דעת ותשובות ממשתמשים. באותה מידה היא יכלה לשאול חוות דעת על תוכנת פוטושופ החדשה ולקבל חוות דעת ואני מקווה שתסכים איתי שהאשכול לא יהפוך לפרסומי בעקבות חוות דעת חיוביות לתוכנה. לא אני ולא אף נציג מטעם חברת נתיב כתב באשכול הזה דבר לטובת נתיב.
אתה אמנם לא טיפש אבל אתה פזיז וחבל.
סליחה, אני לא מבינה על מה הרעש. אני זו שפתחתי את האשכול הזה. אין לי שום קשר לנתיב, ואני רק שאלתי שאלה תמימה שמאד היה חשוב לי לדעת עליה תשובה. ובינתיים לא ראיתי אף משתמש שהביע שנאה לזה חוץ ממך, אז אנא שב בשקט...נכתב ע"י שרוליק;411670:כל כך שקוף שזה אשכול פירסומי!! למה לא מוחקים אשכולות פירסומיים, הרי זה ברור שאנשים מבינים שזה מגמתי..
ולפרוג, אם נתתם אישור לנתיב, אני מתנצל.. אך תכתבו בכותרת, אשכול פרסומי באישור ההנהלה, כמו שעשיתם בעבר, המשתמשים כאן שונאים אשכולות פרסומיים, ועוד יותר מרגיז זה אשכולות שמעלים כאילו חוו"ד על מודעה כשבעצם המודעה עצמה היא הפרסום לגרפיקאים...
די, נמאס מזה, אנחנו לא טיפשים..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים