דיון- סדרי עדיפויות במקום עבודה.

• הוסף לסימניות
חוו דעתכם, מה עדיף?
ליסוע כל בוקרלעבודה, מ6:30 שעה וחצי הלוך, שעה חזור? (הנסיעות מתישות)
או לעבוד במקום המגורים, עד 17:00 (אין אפשרות לקצץ מהשעות) (עייפות, כל היום בעבודה, מה עם הבן?)
יש משהו שאני אמורה לזכור אם זה דפוס אופסט?
כי פשוט עד עכשיו עבדתי בדיגיטלי,
ולא זכור לי מהנושא כלום.

• הוסף לסימניות
מתי את חוזרת הביתה כאשר את יוצאת ב6 וחצי?
ומתי את מתחילה לעבוד, כאשר את מסיימת ב5?
והאם בתוך האזור, זה לא נסיעה בכלל? או שזה גם לוקח זמן?

ואת שלושת השורות האחרונות לא הצלחתי להבין... צר לי.

• הוסף לסימניות
טוב, לא אמרת לנו בדיוק שעות, אבל בגדול: בעיני עדיף לצאת ב 6:30 ולחזור ב 4:00, מאשר לצאת ב 8:00 ולחזור ב 5:00, אם יש לך ילד שאת רוצה לראות כמה שיותר.
אבל זה אינדיבידואלי.
לגבי האופסט לעומת דיגילי - תשתפשפי מאד מהר, אל דאגה.
ודפוס זה נסיון מצויין להמשך!

• הוסף לסימניות
יוצאת ב6:30 וחוזרת ב-16:00
זהו שזה השיקול להתלבטות שלי,- הילד.
גם כך אני נמצאת בשעות הערות שלו-4 שעות, המטפלת מכירה אותו יותר,
הבעיה היא שהנסיעות מתישות (משלמים נסיעות, אבל את השעה וחצי המבוזבזות, לא!)
מה שאין כן כשעובדים ליד הבית, כל השעות מנוצלות, והמשכורת גבוהה יותר

• הוסף לסימניות
האמת, זה אחד ההתלבטויות הקשות ביותר שיש, כל ההתלבטויות האלו בתחום "הבית העבודה הילדים והכסף"
אולי יש אפשרות להשכיב אותו לישון במעון(או במטפלת או בכל מקום שהוא נמצא), פשוט שילך לישון בלילה יותר מאוחר, ואז יהיו לו יותר "שעות אמא"?
אני מתארת לעצמי שאם את יוצאת ב6 וחצי מהבית, אז בבוקר את בכלל לא רואה אותו, תחשבי שאם את יוצאת ב8, אז ישלך גם את הזמן של להביא אותו בבוקר למטפלת\למעון, להלביש אותו, לארגן אותו, שזה גם "זמן אמא"....

אני חושבת שעדיף אמא רעננה מ5 עד 8, מאשר אמא מותשת מ4-8....

אבל סתם, לדעתי הרבה פעמים הישיבה בעבודה יכולה להיות הרבה הרבה הרבה יותר מתישה מנסיעה...

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אם התשלום לשעה הוא שווה בשני המקומות, בוודאי לכי על האפשרות של 8 בבוקר עד 5 בלי נסיעות:
א. את רואה בבוקר את הילד
ב. אם את יום אחד מאחרת לעבודה זה נטו השעה שאחרת ולא איחור של זמן עיר+ זמן נסיעה ואסביר: אם לדוגמא את מאחרת כי את רוצה להספיק קופ"ח, בנק, פגישה וכד', זה מתחיל מ-8 בבוקר, ואז את מסיימת נניחי ב 10:00, ואת צ'יק צ'ק בעבודה, בלי זמן נסיעה. את לא מפסידה הרבה. מה שאין כן אם את כעת צריכה ליסוע מחוץ לעיר שעה וחצי, ואז את מגיעה למעט מאד שעות לעבודה ושוב נוסעת שעה וחצי, מה הרווחת כבר?
ג. במידה ואת צריכה לחזור באמצע העבודה כי לילד יש מסיבה, יום קצר או לחילופין ח"ו הוא לא חש בטוב ואת צריכה לחזור, הרבה יותר פשוט להיות באזור.
ג. שעה נוספת שיורדת לך אחה"צ את יכולה להתמודד ולמשוך קצת את הילד כדי להיות איתו. זה לא כ"כ משמעותי.
ד. קחי בחשבון פקקים, עיכובים ותקלות בתחבורה הציבורית שהם מרגיזים מאד מאד!!!
ה. בחיים לא יעריכו אותך על דרך ארוכה שעשית עד שהגעת לעבודה. תמיד יתנו לך הרגשה שתגידי תודה שאנחנו בכלל מחזיקים אותך פה עם המגבלות שלך שאת מחוץ לעיר.

אבל-
אם השכר גבוה יותר מחוץ לעיר גם לזה יש צד. אם זה אכן כך אז תכתבי לי ואני אפרט.
וכל הנ"ל מנסיון של 6 שנות נסיעה רצופות שעה וחצי כל צד...

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
נקודה נוספת, חשובה בעיני:
באיזה מ-2 המקומות את תהני יותר בסביבת העבודה:
הבוס, העובדים, התנאים וכו'

בגדול גם אני בעד מקום קרוב לבית.

• הוסף לסימניות
השתתפתי בסדנא למציאת עבודה מטעם "תמך". שם טענה המרצה שלפעמים כדאי לעבוד רחוק וכך למצות את עצמנו מה שאין כך אם את עובדת באזור ומסומנת כהבת של.../אחות של.../שכנה של... וכו'

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל העצות,
שכר העבודה משמונה עד חמש גבוהה יותר מה גם שאף אחד לא משלם לי על הזמן של הנסיעה
אבל מה עם עבודה חדשה? עד שהתרגלתי (קצת) לשגעונות של הבוס שלי, להתרגל לבוס חדש?
מה גם שאם אעבוד בשמונה, לא אקום יותר מוקדם כדי להיות עם הילד, פשוט אשן עוד קצת,
מה אתם אומרים? תנו צדדים לכאן ולכאן, זה יעזור לי להחליט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;875808:
תודה רבה על כל העצות,
שכר העבודה משמונה עד חמש גבוהה יותר מה גם שאף אחד לא משלם לי על הזמן של הנסיעה
אבל מה עם עבודה חדשה? עד שהתרגלתי (קצת) לשגעונות של הבוס שלי, להתרגל לבוס חדש?
מה גם שאם אעבוד בשמונה, לא אקום יותר מוקדם כדי להיות עם הילד, פשוט אשן עוד קצת,
מה אתם אומרים? תנו צדדים לכאן ולכאן, זה יעזור לי להחליט
האם שכר העבודה גבוה יותר כי זה יותר שעות? או התשלום על כל שעה גבוה יותר?

חוץ מזה כמה שעות בפועל תעבדי בעיר, וכמה תעבדי מחוץ לעיר?
באיזה שעה את צריכה לצאת מהבית בבוקר בשביל העבודה בעיר? ובאיזו שעה את תתחילי בפועל?

• הוסף לסימניות
אני בבירור הייתי הולכת על הקרוב לבית.
ההפרש בין העבודות הוא בסך הכל שעה, וכשחוזרים מנסיעה ארוכה צריך את החצי שעה לנוח על כוס קפה ולעצום את העיניים לרבע שעה, כבר הלכה עוד חצי שעה.
מה גם שאת יוצאת יותר מאוחר ואת יכולה לישון עוד קצת.

אבל כמו שמשהו אמר כאן, חשוב לבדוק את סביבת העבודה אם תהיי מרוצה שם, עדיף אמא עייפה ומרוצה מאשר אמא רעננה ועצבנית...

• הוסף לסימניות
כי השעות הן יותר, איפה שאני עובדת אני מתחילה בשמונה ומסיימת בשלוש ומגיעה לבית בארבע
היכן שהציעו לי זה משמונה עד חמש, עוד שעתיים תוספת.

• הוסף לסימניות
עוד לא פגשתי איש/ה שהשלימה בלב שלם עם נסיעה של שעה וחצי לכל כיוון.

נסיעות הן דבר מתיש. אני אישית נוסעת כל יום כמעט שעה וזה נורא, נורא ואיום, עד היום. לא משנה כמה תרצי להתרגל, נסיעות הן לא קלות.

אומרים "ממרחק תביא לחמה"- אמנם ממרחק, אבל הנחמה היא שמביאים לחם... כמובן שאם אין ברירה נוסעים- אבל שווה לשקול פעמיים. אולי שלוש.

כוחות והצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;876918:
כי השעות הן יותר, איפה שאני עובדת אני מתחילה בשמונה ומסיימת בשלוש ומגיעה לבית בארבע
היכן שהציעו לי זה משמונה עד חמש, עוד שעתיים תוספת.

אם הנסיעה מהווה בעבורך זמן לשינה, סידורים וכו' וזה חוסך ממך אח"כ לנוח בבית, או לעשות טלפונים ע"ח הבעל והילד, זה צד להמשיך בזה (כי בכ"א את רגילה למקום, וגם מנצלת את הנסיעות למשהו טוב בשבילך)
אבל,אם את לא מנצלת את הנסיעות למנוחה, סידורים וכד' או אפילו חוזרת מותשת גם אם נמנמת בנסיעה, חד וחלק-תשארי בעיר!!!
ממילא את לא מרויחה כלום מהשעות האלו-אז תעבדי בהם ותקבלי עוד כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה