כללי דיון- תימחור

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
לאחר הלייקים והפירגונים של חברי הפורום היקרים
http://www.prog.co.il/threads/שיתוף-כשחסידים-יוצאים-לשבת-התאחדות.323390/
אשמח לשמוע את חוות דעתכם כמה הייתם לוקחים לכזה פרויקט
כולל עיצוב לוגו, בלאנק, מדעות אווירה, שלט חוצות ,הזמנה וכן שלטים נוספים קטנים ע"ב הבלאנק הקיים כמו תוכניה תודות וכו'
מעניין אותי לשמוע את דעת הקהל
למען לא יגידו איזה יקרנית :eek: ולא להיות מידי פריירית;)
תודה ענקית לכולם
וכמובן לייק מובטח לכל אחד:p

• הוסף לסימניות
מהגם אצלכם זה לא הולך בשלוף?

• הוסף לסימניות
אצל אף אחד זה לא בשלוף
מה גם שהיום עם המאגר של חסידיש פלוס, נוצרה דילמה כמה לקחת על עבודות כאלה...

• הוסף לסימניות
אצל אף אחד זה לא בשלוף
מה גם שהיום עם המאגר של חסידיש פלוס, נוצרה דילמה כמה לקחת על עבודות כאלה...

הלקוח לא אמור לדעת מאיזה מאגר לקחת
גם משאטרסטוק הוא מאגר
מבחינת הלקוח הוא צריך 'מוצר'
הוא צריך התוצאה
הוא צריך 'שלט'

הדרך לא אמור לעניין אותו

• הוסף לסימניות
הלקוח לא אמור לדעת מאיזה מאגר לקחת
גם משאטרסטוק הוא מאגר
מבחינת הלקוח הוא צריך 'מוצר'
הוא צריך התוצאה
הוא צריך 'שלט'

הלקוח לא אמור לדעת
אבל תכלס, הוא לא מקבל עבודה ייחודית
את השל היפיפה הענק שהופיע בהודעה הקודמת ראינו אך לפני ימים ספורים פה בפורום בוריציה מאד דומה
ואם פעם יכלו לקחת על עבודה כזו כמה אלפים
כיום זה לא ראלי ולא הוגן.

תקנו אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
הלקוח לא אמור לדעת
אבל תכלס, הוא לא מקבל עבודה ייחודית
את השל היפיפה הענק שהופיע בהודעה הקודמת ראינו אך לפני ימים ספורים פה בפורום בוריציה מאד דומה
ואם פעם יכלו לקחת על עבודה כזו כמה אלפים
כיום זה לא ראלי ולא הוגן.

תקנו אותי אם אני טועה.

הלקוח צריך עכשיו שלט יפהפה עם טקסט מסויים במידה מסויימת והתאמה לאירוע שלו
השלט אמור להראות טוב

בזמן שאנחנו מדסקסים כאן שברולט מכרו בעולם 7 רכבים וכולם במחיר שנקבע לרכב
אף אחד לא בא לשברולט בתלונה שכל הרכבים נראים אותו דבר, כל אחד מבין שאם הוא רוצה לקנות רכב המחיר הוא מחיר מלא לכל רכב בנפרד, למרות שמפס הייצור יצאו אלפי דגמים דומים

היינו הך כאן!
הלקוח לא יודע לעשות בעצמו את השלט הוא פונה לאיש מקצוע והוא מבצע לו את זה בצורה הטובה ביותר, הלקוח לא אמור להיכנס איתי לנישה מניין שאבתי את המקורות של השלט והאם אלה עמודים שבניתי בשבילו או עמודים שהשתמשתי אתמול במודעה אחרת

• הוסף לסימניות
הוא הדין פונטים וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה