דיונים על התחרות הפורימית

• הוסף לסימניות
מדהים!
כל תמונה מעבירה סיפור.
נתנו כאן הכל: מהסעודה המשפחתית, מהת"תניקים, מהרחוב ,מבית המדרש ועוד.
ממש חזרתי לימי הפורים העליזים...

• הוסף לסימניות
אפשר כמה שרוצים

• הוסף לסימניות
מעניין שרוב התמונות הם מירושלים איזור מאה שערים.....

• הוסף לסימניות
באמת מעניין. :)

אגב. גם אני הסתובבתי במא״ש בפורים והיו שם גדודים של צלמים.. מכל הסוגים

יש הרבה מה לצלם שם וגם כנראה הרבה צלמי פרזים מעדיפים לצלם במוקפין...:)

• הוסף לסימניות
הזכיה תינתן לפי מצב התודות ב: יום שני בשעה 12:00 בצהרים

בהצלחה

• הוסף לסימניות
צריך לבחור תמונה פורימית או צילום מקצועי?

• הוסף לסימניות
עושה רושם שרק בירושלים יש פורים.....

• הוסף לסימניות
אחרי צפיה בתמונות חשבתי שהאתגר הוא צילומי מאה שערים, נלחצתי.. ;)

• הוסף לסימניות
בעדינות אומר - אני מניח שהיה ניתן לסנן אי אלו תמונות שם. לא כל פלט אקראי ראוי להתמודדות, זה רק מוריד את הרמה.

גילוי נאות: לא שלחתי תמונה לאתגר, ואיני מכיר אף אחד מצלמי התמונות הנ"ל.

• הוסף לסימניות
לדעתי, יש מספר תמונות מוצלחות המשקפות את המשפט "שמחה פורצת גבולות".
אכן היענות הצלמים היתה די חלשה והייתי צריך לתזכר שוב ושוב שישלחו תמונות...
בהתחלה נלחצתי :)
אך כשפיניתי ישירות לצלמים הבנתי ש:
1. נושא התחרות קשה ומגביל ביותר היות והוא מחייב בד"כ תמונות של אנשים וזה בעייתי להרבה צלמים להפיץ תמונות פרטיות של אנשים, אם לא שזה מצולם במרחב ציבורי...
2. ההגבלה של יום פורים, היתה קשה חלק מהצלמים עסוקים, (מבושמים) וכו'. :)
3. ההתראה היתה די קצרה.

אקח לתשומת ליבי לתחרות הבאה לעשות משהו בנידון :)

חיים

• הוסף לסימניות
רציתי לצלם את החלה-ליצן עם הDSLR אבל אחרי שחתכו לו את הראש נזכרתי,ולמה לא יכולתי לצלם את זה לפני אלא דוקא בפורים? אז אכלנו את החלה, ואכלתי אותה! לתחרות לא שלחתי כלום.

• הוסף לסימניות
כואב הלב. מעט מאד שמחה פורצת גבולות יש שם.
הרבה גבולות שנפרצו, כמובן. זה היה קולע בשביל תחרות ל'הוללות פורצת גבולות' או 'שכרות פורצת גבולות'...
מי באמת יודע לשמוח בפורים, או בכלל? ואולי צריך בעצם להתחיל מהגדרה - מה זאת בכלל שמחה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;966112:
כואב הלב. מעט מאד שמחה פורצת גבולות יש שם.
הרבה גבולות שנפרצו, כמובן. זה היה קולע בשביל תחרות ל'הוללות פורצת גבולות' או 'שכרות פורצת גבולות'...
מי באמת יודע לשמוח בפורים, או בכלל? ואולי צריך בעצם להתחיל מהגדרה - מה זאת בכלל שמחה...
ההגדה של התחרות היתה ברורה, ולא חייבים לסבך כל דבר.
אף אחד לא תכנן למצוא פירוש רש''י לנושא שמחה יהודית
חיפשו לראות תמונות המבוצעות טוב מבחינה מקצועית.

מה שהופך תחרות להוגנת יותר ומקצועית יותר, אלו האיכויות של התמונות ולא הכמות.
ומכאן נובע האכזבה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שצילמו שם הרבה תמונות עם מצלמות DSLR הרבה נראה איפונים אפילו,סתם אבי געזונט...

• הוסף לסימניות
שטויות יש אקסיף.
אני הקטנתי את התמונות בשביל לקצר זמן העלאה. אבל האקסיף נשאר לדעתי.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה איתכם, אני אישית נהנה מהתחרות הזו.
היתה כאן יוזמה ספונטנית מבורכת לאתגר את חובבי הצילום בתחרות בנושא שמחת פורים.
והגדיל לעשות ר' חיים בהבטחת פרס נחמד לזוכה.

המתמודדים שלחו תמונות פורימיות אותנטיות - באופן טבעי - חלקן משעשעות מאוד, אחרות פחות, חלקן מקצועיות, אחרות פחות.
עכשיו נשאר רק לדרג את התמונות בעזרת התודות שלנו.

אז קודם כל תודה לחיים על היוזמה המקורית, כן ירבו תחרויות שמחות נושאות פרסים בפורום צילום ובפורומים אחרים.
ודבר שני, רחמי נתונים למי שהצליח למצוא רק משהו רע להגיד על כל זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;966210:
אני לא יודע מה איתכם, אני אישית נהנה מהתחרות הזו.
היתה כאן יוזמה ספונטנית מבורכת לאתגר את חובבי הצילום בתחרות בנושא שמחת פורים.
והגדיל לעשות ר' חיים בהבטחת פרס נחמד לזוכה.

המתמודדים שלחו תמונות פורימיות אותנטיות - באופן טבעי - חלקן משעשעות מאוד, אחרות פחות, חלקן מקצועיות, אחרות פחות.
עכשיו נשאר רק לדרג את התמונות בעזרת התודות שלנו.

אז קודם כל תודה לחיים על היוזמה המקורית, כן ירבו תחרויות שמחות נושאות פרסים בפורום צילום ובפורומים אחרים.
ודבר שני, רחמי נתונים למי שהצליח למצוא רק משהו רע להגיד על כל זה...
אתה מתכון לאמר, שאף פעם לא יצא לך להיות שותף פעיל באיזה שהיא תחרות הדורשת ידע מקצועי וחשיבה?. ולכן מבחינתך כל תחרות שהיא היא סבבה .

אבל לאלה ביננו שהרמה המקצועית חשובה להם, כן יכול להפריע שבתחרות ב"פורום צילום מקצועי" מופיעות תמונות שמתאימות לתחרות עממית בלי קשר לרמה המקצועית שלהם.
ודווקא בגלל שהיוזמה מוצלחת, ועורר אצלי עניין (ואצל עוד הרבה צלמים ממה שידוע לי)
לא קורה כלום להנהלה לשמוע מה הצלמים ביננו חושבים על זה. לא הבנתי יש בעיה לתת הצעות יעול?

שים לב שלצלמים ביננו לא נותנים הנחות גם כאשר הם מעלים אשכול פרטי, ברגע שיש יותר מדי הרבה תמונות , עוצרים אותם , וממננים אותם, כי למינון יש חלק חשוב מאוד בהצגת עבודה צילומית.

נפתחו אחרי פורים הרבה אשכולות עצמאים של צלמים שהעלו תמונות פורימיות יפיפיות.שהיו מתאימות מאוד מאוד לתחרות זו, ועליהם חבל לי.
אין לי שום עניין אישי, לא שלחתי שום תמונה לתחרות זו לא הספקתי לצלם.
אני נהנית מהפורום הזה מאוד, רק חשבתי שאם מעניקים כזה פרס לזוכה, אז התמונות יעברו סינון קודם ולא כל מי ששלח תמונה יהיה חיוב להציג את התמונה שלו.

לא נראה שמישהו כאן מתנגד שהרמה של הפורום תעלה יותר, זה יעשה טוב בעיניים לכולנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה