תהליך ציור דיוקן הרב עובדיה י
נ נ.ה. משתמש צעיר איור מקצועי צילום מקצועי 20/3/24 הוסף לסימניות #1 תהליך ציור דיוקן הרב עובדיה הדפדפן שלך אינו יכול להציג וידאו זה. י
ל לוטם מהמשתמשים המובילים! כתיבה ספרותית פרסום וקופי צילום מקצועי הפקות ואירועים 20/3/24 הוסף לסימניות #2 וואו!! איזה דבר מטורף!!
ד דוד גרפיקה משתמש מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי 20/3/24 הוסף לסימניות #4 וואאוו אין מילים!!!!!!!!!!!!!
R RPO מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי צילום מקצועי 21/3/24 הוסף לסימניות #5 וואווו וואוו וואוו מטורף.
נ נ.ה. משתמש צעיר איור מקצועי צילום מקצועי 27/3/24 הוסף לסימניות #7 תודה רבה רבה לכל המגיבים והמחמיאים!
הודיה בושארי- ציירת איור דיוקנאות ברמה גבוהה מאד מנוי פרימיום כתיבה ספרותית איור מקצועי • 1/4/24 הוסף לסימניות #11 וואוווו זה מיוחד מאד אמיתי המבט החיוך בזוית... וזה ידני אז שאפו ענק!! ספוילר הייתי מעט צובעת את הלבן מתחת לעין זה עושה מרחוק תחושה קלה של פזילה, אולי מעט להכהות אותו
וואוווו זה מיוחד מאד אמיתי המבט החיוך בזוית... וזה ידני אז שאפו ענק!! ספוילר הייתי מעט צובעת את הלבן מתחת לעין זה עושה מרחוק תחושה קלה של פזילה, אולי מעט להכהות אותו
נ נ.ה. משתמש צעיר איור מקצועי צילום מקצועי 1/4/24 הוסף לסימניות #12 תודה רבה ! אני ינסה לתקן נראה איך זה ישפיע על המבט.
רחלי בנימין משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 2/4/24 הוסף לסימניות #14 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 הלם.. הלם!!!!!!!!!!! נגמרו לי המילים....... תחיית המתים עשית כאן!!! (למרות שצדיקים במותם קרויים חיים...) עלה/י והצלח/י (למרות שלא נראה בדיוק לאן עוד אפשר לעלות.... חח)
:0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 הלם.. הלם!!!!!!!!!!! נגמרו לי המילים....... תחיית המתים עשית כאן!!! (למרות שצדיקים במותם קרויים חיים...) עלה/י והצלח/י (למרות שלא נראה בדיוק לאן עוד אפשר לעלות.... חח)