שיתוף דיוקן טרי טרי...

• הוסף לסימניות
@RPO הציורים מהממים! במיוחד אהבתי את זאת עם הקוקו.. מטורף!!

אם אני זוכרת נכון משיתוף קודם, את לא למדת בכלל..?

• הוסף לסימניות
הדר זה מהמם!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
.

• הוסף לסימניות
אאמממ האמת התכוונתי ל @RPO תייגתי אותה...

אבל אני רוצה לשאול גם אותך, למדת? איפה?
לא למדתי :oops::giggle:
השתפשפתי מלא עם סרטונים אבל לא למדתי ציור ...

• הוסף לסימניות
וואו אז זה נהיה מטורף פי כמה..! מוכשרת!!

סרטונים חינמיים? יודעת להמליץ לי על משהו?
יוצא לי לראות מלא סרטונים בפינטרסט,
זה בעיקרון ה -אתר שלי:cool:
את לומדת איך ועם מה לעבוד...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@RPO ו- @הדר* שתיכן מוכשרות ברמה!!!!!!!!!!!!!!!!
ודווקא בגלל שזה לא ממוחשב. במחשב, גם אלה שלא יודעים לצייר, יכולים להגיע לרמה גבוהה של דיוקנים. כי זו טכניקה יותר מכשרון.
אז אני ממש מעריצה!

• הוסף לסימניות
@RPO ו- @הדר* שתיכן מוכשרות ברמה!!!!!!!!!!!!!!!!
ודווקא בגלל שזה לא ממוחשב. במחשב, גם אלה שלא יודעים לצייר, יכולים להגיע לרמה גבוהה של דיוקנים. כי זו טכניקה יותר מכשרון.
אז אני ממש מעריצה!
מחמיא לי ברמות!!!
אני תאמת לא יצא לי לצייר במחשב אני מציירת עם פחם רוב הזמן...:giggle:

• הוסף לסימניות
ווואו מממש אמיתי ההבעה ככ טובה. אלופה:giggle:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וווווווווווווווואאאאאאאו איזה יפפפה !

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@הדר* מטורףףףףףףףףףף מושלםם
וואו וואו נשארתי בפה פעור!!!!
לא נמאס להסתכל!!!:eek::eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה