שיתוף דיוקן טרי טרי...

• הוסף לסימניות
ניסית לצייר את אייל גלבוע?? זה יצא ממש הוא!
וואו זה רמה מלחיצה של דיוקן אמיתי:)
אני יכולה ממש להרגיש את הלחות בעיניים שלו...
מעניין אותי לכתוב עליו סיפור..;)
@הדר* מטורףףףףףףףףףף מושלםם
וואו וואו נשארתי בפה פעור!!!!
לא נמאס להסתכל!!!:eek::eek:
גם לי זה הזכיר אותו, למרות שיש כמה שינויים...
ווואווו כמה פרגונים ...:giggle:, איזה כיף לי תודה
תאמת שלא חשבתי על זה וואלה יש מצב שזה דומה לאייל רק שאני דמיינתי אותו קצת אחרת...:LOL:;)

• הוסף לסימניות
ווואווו כמה פרגונים ...:giggle:, איזה כיף לי תודה
תאמת שלא חשבתי על זה וואלה יש מצב שזה דומה לאייל רק שאני דמיינתי אותו קצת אחרת...:LOL:;)
עם הכישרון שלך, בא לי שתציירי אותו.
תייגי אותי. מחכה.

• הוסף לסימניות
@אש קודש!
יכול להיות רעיון מגניב לפרוייקט הבא שלי....
כמובן שהדמיון שלי הוא לא כמו של שאר האנשים יש כאלה שידמיינו אותו שונה לגמרי ממה שאני דמיינתי אבל אני אקח את זה נראה לאן זה יגיע....

• הוסף לסימניות
@אש קודש!
יכול להיות רעיון מגניב לפרוייקט הבא שלי....
כמובן שהדמיון שלי הוא לא כמו של שאר האנשים יש כאלה שידמיינו אותו שונה לגמרי ממה שאני דמיינתי אבל אני אקח את זה נראה לאן זה יגיע....
תתייגי אותי באשכול שתעלי את הציור.

• הוסף לסימניות
2.jpg

אני עשיתי גרסת פוטושופ מתקדמת לכריכת ספר לא קיים על @אייל גלבוע (בתמונה - אחי המגניב:) ככה לפחות אני דמיינתי את אייל

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1243524

אני עשיתי גרסת פוטושופ מתקדמת לכריכת ספר לא קיים על @אייל גלבוע (בתמונה - אחי המגניב:) ככה לפחות אני דמיינתי את אייל
וואוו איך דמיון של אנשים זה דבר שונה לגמרי את לא רוצה לראות איך אני דמיינתי אותו, ( משהו אחר לגמריי!!! )
אני בשאיפה לצייר אותו נראה מתי זה יצא לפועל...

• הוסף לסימניות
ואו רמה ממש ממש גבוההה , הראליסטיות , הזיפים והעיניים מדהיםםם

• הוסף לסימניות
@הדר*
וואו!! איזה ציור מטריף!!!
ככה דמיינתי את אייל
העיניים, המבט, התווים, בול הוא!
מושלם מושלם!!!!
אף אחד מהציורים שהעלו פה לא קלע לדמיון שלי כמו זה!

• הוסף לסימניות
@הדר*
וואו!! איזה ציור מטריף!!!
ככה דמיינתי את אייל
העיניים, המבט, התווים, בול הוא!
מושלם מושלם!!!!
אף אחד מהציורים שהעלו פה לא קלע לדמיון שלי כמו זה!
וואוו איזה מחמאות
תודה רבה

**חח, אני אחזור ואומר שדמיון זה משהו שונה ברמות!!!
חחח אני רק רוצה כבר לצייר את האייל שבדמיוני כדי להראות את מה שאני מדמיינת....

• הוסף לסימניות
וואוו איזה מחמאות
תודה רבה

**חח, אני אחזור ואומר שדמיון זה משהו שונה ברמות!!!
חחח אני רק רוצה כבר לצייר את האייל שבדמיוני כדי להראות את מה שאני מדמיינת....
שלא תבאסי...
יאללה, מתי את מתכוונת לשבת על זה?

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!
ציור מושלם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה