שיתוף דיוקן לאחינים אהובים

• הוסף לסימניות
היי, הציור מטורף ממש אהבתי!!!
אני בדיוק מחפשת לעשות משהו בסוג הזה למתנה
אם יש לך מצב להיות איתי בקשר במייל אשמח.
עריכה - אני רואה שכתבת את המייל שלך, אכתוב לך
תודהה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה פשוט מדהים!
כל מילה מיותרת!!!!:eek:
(איזה חמודים, והדובי!!!)
אגב במה זה מצויר? סליחה על הבורות
זה מצוייר בעיפרון שפיץ ועופרת B סליחה על החוסר מקצועיות חח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ממש
מהילדות אני מציירת כל הזמן ומנסה להתקדם נראה לי שכל הסיפור זה תרגול ללא הפסקה
עדיין זה מטורף כמה שתרגול מועיל (אני הפסקתי לצייר לאיזה חודשיים סתם כי לא יצא וציירתי לא מזמן עם תוצאה כמו בזמן שרק בתחלתי לצייר..) הדובי וההבעות פנים איןןןןן זה ציור שלכאלה שלומדים לוקח זמן לפתח אם בכלל..

• הוסף לסימניות
עדיין זה מטורף כמה שתרגול מועיל (אני הפסקתי לצייר לאיזה חודשיים סתם כי לא יצא וציירתי לא מזמן עם תוצאה כמו בזמן שרק בתחלתי לצייר..) הדובי וההבעות פנים איןןןןן זה ציור שלכאלה שלומדים לוקח זמן לפתח אם בכלל..
שמחה לשמועה ככה על ציור שלי
ושלא תחשבי שאין לי תחודשי זוועה בציור

• הוסף לסימניות
לא רגיל

• הוסף לסימניות
תפארת שלנו חגורה שחורה בהכל !! :)

אבל ממש חבל לי שאת לא עושה מזה מקצוע.. אי אפשר לתרגל ככ ולפתח תכשרון להגיע לקו הסיום של התחרות אליפות אירופה ולא לעבור אותו.. מקווה לשמוע שתקחי את זה ברצינות ויהפוך למקצוע ולא ישאר כתחביב כי זה בל תשחית :)
ודווקא בעידן שלנו תחום האיור והאינטרנט נהיה טיפה יותר בטוח מהוראה והרבה תחומים אחרים שבעבר היו יותר מבוקשים. בהצלחה רבה ותמשיכי להעלות פשוט תענוג לעיניים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה