דיוקן - לא יכלתי לעמוד בפיתוי...

• הוסף לסימניות
כןן..חיכית עם זה הרבה זמן, הא?..
היה שווה לחכות!!!
אני חייבת להגיד משהו? לא מוצאת עדיין את המילים הנכונות..

• הוסף לסימניות
דקות אחרי שפירסמתי את האשכול הזה כבר הייתי על מדים בדרכי דרומה...
לצערי הרב נשלפתי באמצע הבלאגן וחזרתי אתמול, מוקדם בהרבה מהצפוי.
אחת מההפתעות שחיכו לי בבית היו התגובות המדהימות שלכם באשכול הזה!
תודה ענקית לכולכם על הפרגון והמחמאות... זה הרבה פחות ממה שמגיע לי באמת.

רחלים - צודקת ללא ספק, אנסה באמת לשפר את המראה יותר ואיעזר בעצה הנפלאה של *לאה.
sth - יש באילוסטרייטור איזשהו ניצוץ / פן ריאליסטי ומדוייק שלא ניתן להשיג אותו בפוטושופ... את צודקת שזה יהיה הרבה יותר קל, אבל איפה כל הכיף? ;) מחר בע"ה אמא של הקטנטונת הולכת להדפיס את זה על קנבס בגודל ענק. תענוג שזה וקטורי ולא פיקסלי :)
יואל - זכרת טוב :rolleyes: שם גם יש לך תשובה ל"משהו שיש לי איתו" :D

שוב תודה לכולם על התגובות!

• הוסף לסימניות
הקווים עקומים, עבודה לא יפה, עזוב חיים תפרוש לדוקים....
:)
תרגום: חיים מה יהייה הסוף איתך, אתה כל הזמן מפתיע.....

• הוסף לסימניות
אומנם תגובה לאחר שנה.. (רק עכשיו ראיתי ..)
מ-ד-ה-י-ם-!!!
איך עושים כזה דבר?!?

• הוסף לסימניות
לבושתי אין לי מושג מה זה אילוסטרייטור וכשאני רואה כזה דיוקן אני אומרת לעצמי לא ייתכן שזה אנושי, מצד שני אם זו עבודה של35 שעות ז''א שהגאונות היא לא של התכנה...
משהוא יכול להסביר לי? לא יודעת למה זה כ''כ משגע אותי...:(

• הוסף לסימניות
הדיוקן מרשים ביופיו.
פחות אהבתי את האיש עם האוזניים. אבל זה טעם אישי.
אני אוהבת ציורים מתוקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1705387:
הדיוקן מרשים ביופיו.
אני אוהבת ציורים מתוקים.

כמדומני שהדגשת את זה בעבר באשכול ההשראות. (אוף, לא מצליח לי הקישור...)
אני מצטרפת די חדשה, וישבתי על האשכול ההוא רק עכשיו... מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י oshrit1;1704453:
מ-ד-ה-י-ם-!!!
איך עושים כזה דבר?!?

אם כבר עוררתם - אז כאן יש חדש יותר.

• הוסף לסימניות
מצטרפת אל המחמאות שנשפכו פה...
הציור מאלף!!! אם לא היו אומרים לי שזה ציור לא הייתי מאמינה!!!
אולי לכן לפעמים בכזה ציור צריך להשאיר איזשהו סימן שמדובר בציור, שידעו להעריך!
בעיבוד פשוט של תמונה, אפשר להגיע לתוצאה דומה. והאם לא חבל שרק הסובבים שיודעים את ההשקעה יעריכו אותה???
יש כזה משל, על אמן שפיסל וגילף סוס יפיפה מעץ, וכשסיים הוציאו לשוק לעיני העוברים ושבים. מה רבה הייתה אכזבתו שאיש לא נעצר להתפעל מהיציר המושקעת. עבר שם חכם אחד, שעצר ושאל לסיבת עיצבונו. כששמע הסביר לו שמרוב שהסוס נראה אמתי- אין בו שום חידוש בשוק ואנשים ממשיכים הלאה. יעץ לו לנסר את הסוס לשניים ולהגיע מחר שוב.
עשה האמן כעצתו ואכן למחרת השוק כולו נהר לכיוונו. השמועה על הסוס (האמתי...) החצוי לשניים עשתה לה כנפיים והאנשים לא הפסיקו להתפעל מהיצירה המושקעת.
הנמשל הוא שהקב"ה בקע את ים סוף כדי שיכירו בגודל יצירתו ולא יקבלו הכול כמובן מאליו.
בקיצור, מקווה שהובנה כוונתי בקשר לציורך המ ד ה י ם.
המון בהצלחה בהמשך!!!

• הוסף לסימניות
וואו, במקרה יצא לי לראות את התגובות האחרונות רק עכשיו... ולמרות שעבר חודש, לא אוכל שלא להשיב עליהן ברשותכם.

נכתב ע"י oshrit1;1704453:
מ-ד-ה-י-ם-!!!
איך עושים כזה דבר?!?

תודה רבה, מעריך את העובדה שהגבתם למרות שהאשכול לא חדש!
האיור נעשתה בטכניקת "מש" בתוכנת אילוסטרייטור.
אילוסטרייטור הינה תוכנת איור וקטורי, ולא אמורים לבצע שם דיוקנים כאלו בכלל, אבל אם ממש רוצים - הכל אפשרי. על שימוש מפורט בטכניקה תוכלי ללמוד ממדריכים ברחבי הרשת או לשאול אותי בהודעה פרטית.
המיוחד באילוסטרייטור הוא שכל עבודה שמאיירים בה הינה וקטורית לחלוטין, זאת אומרת שתוכלי למתוח אותה לאיזה גודל שתרצי בהדפסה - ולשמור על החדות.

נכתב ע"י שרה כהן;1704515:
לבושתי אין לי מושג מה זה אילוסטרייטור וכשאני רואה כזה דיוקן אני אומרת לעצמי לא ייתכן שזה אנושי, מצד שני אם זו עבודה של35 שעות ז''א שהגאונות היא לא של התכנה...
משהוא יכול להסביר לי? לא יודעת למה זה כ''כ משגע אותי...:(

תודה רבה!
לשאלתך - תוכלי לראות מה שעניתי ל-oshrit1.

נכתב ע"י רבקה למפרט;1705387:
הדיוקן מרשים ביופיו.
אני אוהבת ציורים מתוקים.

תודה!
איזה איש עם אזניים? O:

נכתב ע"י יפית כוכב;1705645:
מצטרפת אל המחמאות שנשפכו פה...
הציור מאלף!!! אם לא היו אומרים לי שזה ציור לא הייתי מאמינה!!!
אולי לכן לפעמים בכזה ציור צריך להשאיר איזשהו סימן שמדובר בציור, שידעו להעריך!
בעיבוד פשוט של תמונה, אפשר להגיע לתוצאה דומה. והאם לא חבל שרק הסובבים שיודעים את ההשקעה יעריכו אותה???
יש כזה משל, על אמן שפיסל וגילף סוס יפיפה מעץ, וכשסיים הוציאו לשוק לעיני העוברים ושבים. מה רבה הייתה אכזבתו שאיש לא נעצר להתפעל מהיציר המושקעת. עבר שם חכם אחד, שעצר ושאל לסיבת עיצבונו. כששמע הסביר לו שמרוב שהסוס נראה אמתי- אין בו שום חידוש בשוק ואנשים ממשיכים הלאה. יעץ לו לנסר את הסוס לשניים ולהגיע מחר שוב.
עשה האמן כעצתו ואכן למחרת השוק כולו נהר לכיוונו. השמועה על הסוס (האמתי...) החצוי לשניים עשתה לה כנפיים והאנשים לא הפסיקו להתפעל מהיצירה המושקעת.
הנמשל הוא שהקב"ה בקע את ים סוף כדי שיכירו בגודל יצירתו ולא יקבלו הכול כמובן מאליו.
בקיצור, מקווה שהובנה כוונתי בקשר לציורך המ ד ה י ם.
המון בהצלחה בהמשך!!!

המון תודות על התגובה היפה והמפורטת, המתובלת במשל, שמחמיאה מאוד.
את מה שהצעת עשיתי ב"ה באשכול שגלאט הפנה אותך אליו:
דיוקן אילוסטרייטור, כמו בימים הטובים :)

באשכול זה כבר פרסמתי תהליך עבודה מסוים וקווי מתאר, לאחר שהבנתי שאני צריך להסביר לאנשים מה עשיתי בדיוק כי לא הרבה מאיירים מכירים את הטכניקה הזו.

תודה רבה לכולם על התגובות,
סליחה על האיחור,
לילה טוב :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה