דיוקן ללקוח- לשיפוטכם

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• סופי.PNG
    KB 385.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
דיוקן מדהים!
אני לא ציירת, מה שהפריע לי בעין ימנית שלו - שמאל שלנו
יש חתיכת עור בולטת בצורה לא הגיונית,
בתמונה המקורית יש שם גם משהו אולי שיער לבן אבל לא עור באוויר.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שרק בשביל הגימור של התמונה והדבר הזה בצד שמאל של הפנים שלו (ימין שלו, שמאל שלנו) תעזבי את התמונה המקורית ופשוט תתקני לפי איך שאת יודעת שהפנים שלו צריכות להסתיים.
התמונה היא מדהימה והמוזרות שם בצד מפריעה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
דיוקן יפהפה!
ממש מפריע החלק השמאלי, נראה שהציור נכנס לו לתוך הפנים, אולי בגלל הברק של המשקפיים...
ובקשר לטלית, במקור כן רואים שי איזה שהיא עטרה מאותו צבע בד. יש שם תחרה כלשהיא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;1757759:
דיוקן מדהים!
אני לא ציירת, מה שהפריע לי בעין ימנית שלו - שמאל שלנו
יש חתיכת עור בולטת בצורה לא הגיונית,
בתמונה המקורית יש שם גם משהו אולי שיער לבן אבל לא עור באוויר.

זה האור של הזגוגית משקפיים. מוזר שלא רואים את זה!

:confused:

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי שתרככי עוד את המשקפיים וגם את קו השפתיים.
הציור פשוט מדהים!

• הוסף לסימניות
לא ציירת. אבל מאוד יפה וכמובן שיזהו מיד מי זה
נראה לי שהגבות שלו מידי מסודרות והעור מידי חלק וזה עושה הרגשה של פיסול בפלסטלינה
גם קצה הטלית מידי ישר בתמונה המקורית זה גלי וזה גם נותן תחושה של יותר אמיתי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1756465:
*???
ואיך עושים את זה?

בפוטושופ מרקם עושים עם מברשת של טקסטורה לפנים
מצורף..

קבצים מצורפים

• SS_skin_textures.zip
    KB 142.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הדיוקן מדהים,
המשקפיים עדיין קצת מדי כהות, שימי לב שבתמונה המקורית המסגרת לא שחורה אלא חום כהה ובמקומות מסוימים כמעט נבלעת,
הצד השמאלי נראה פחות מושלם, אולי כי בציור הטלית יותר רחבה מבתמונה תראי בקוים החומים שציינתי,
לגבי הפלסטיות, אפשר עם מברשת עם טקסטורה של פנים,
לפעמים להוסיף טקסטורה של קנווס בעדינות על כל התמונה זה כבר מספיק בשביל לתת תחושה של ציור על קנווס ולא פלסטיק,
אפשר לנסות גם צביעה במברשת רגילה לא מרוככת לגמרי ושקופה חלקית ,

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 74.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
כפל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה