שיתוף דיוקן עצמי בפוטושוף

• הוסף לסימניות
ציירתי את עצמי בפוטושוף הערות יתקבלו בברכה...
שבת שלום

קבצים מצורפים

• IMG_20190802_155951.jpg
    IMG_20190802_155951.jpg
    KB 877.4 · צפיות: 759
  • הוסף לסימניות
מושלם פשוט מושלם!
אני זוכר שפעם, לא מזמן.. כשעוד היית צעיר אני כבר אמרתי שרואים את הכישרון, אכן צדקתי

עלה והצלח ידידי היקר שנדע רק שפע ושבתות של שלום

• הוסף לסימניות
מושלם פשוט מושלם!
אני זוכר שפעם, לא מזמן.. כשעוד היית צעיר אני כבר אמרתי שרואים את הכישרון, אכן צדקתי

עלה והצלח ידידי היקר שנדע רק שפע ושבתות של שלום
תודה אח צעיר שבת. שלום

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומרשים
עבדת מאוד יפה עם המברשות הרכות שקופות
יישר כח

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
פוטושופ?

• הוסף לסימניות
עבודה יפה עם צבעים וכהויות.
עלה והצלח

• הוסף לסימניות
ציתותים שמצאתי בגוגל: "זה ביטוי שלקוח מהשפה הערבית משמעו כשאתה רוצה לשבח מישהו אתה אומר לו אייוה עליק" ו-"איווה עליק אומר ברמת העיקרון כל הכבוד לך" (ומחילה על מיקודם, :D לא ידעתי איך כותבים את זה:cool:! אחלה שבוע...!!)

• הוסף לסימניות
ציתותים שמצאתי בגוגל: "זה ביטוי שלקוח מהשפה הערבית משמעו כשאתה רוצה לשבח מישהו אתה אומר לו אייוה עליק" ו-"איווה עליק אומר ברמת העיקרון כל הכבוד לך" (ומחילה על מיקודם, :D לא ידעתי איך כותבים את זה:cool:! אחלה שבוע...!!)
חח דודי חולה עליך תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה