- הוסף לסימניות
צודק/ת לא שמתי לב לזה..יפה מאוד.
אבל אפשר להעיר משהו?
יש לך משקפים בלי מידה??
כי במשקיים עם מידה העדשה מקטינה או מגדילה...
צודקת.העיניים פיציות עד כמעט לא נראות.
הייתי נותנת להן גודל סביר של עין.
לא מדוייק.יפה מאוד.
אבל אפשר להעיר משהו?
יש לך משקפים בלי מידה??
כי במשקיים עם מידה העדשה מקטינה או מגדילה...
העיקר שמצאת אחד כזה.......כמה פעמים ציירתי את עצמי בשנים האחרונות?
אמת שגם אני כבר לא סופר
מה שקרה עכשיו הוא שחטפתי חתיכת השראה מציורים שראיתי לפני כמה שעות, והרגשתי שאני פשוט חייב לצייר!
חיפשתי מישהו חתיך וחכם ובעיקר אחד שלא ייעלב אם זה לא ייצא דומה מספיק
ומצאתי.![]()
כשכתבתי על המידה הסתמכתי על זה שהעינים קטנות אז חשבתי שליפסקר צייר מתמונה ששם היה עינים קטנות בגלל המידה של המישקפיים שמקטינה את העיינים... (ורק שהוא לא שם לב לכל הזגוגית...)לא מדוייק.
יש עיוותי ראיה שמתקנים אותם באמצעות זגוגיות עם תכונות אחרות, לאו דווקא עם מספר.
והן, אגב, עולות יקר. מאד יקר.
חחה אני לא נעלב מהר..העיקר שמצאת אחד כזה.......
הוא נעלב?
..![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים