- הוסף לסימניות
בעכו כןהרב ברונר העמיד את היכולות הכלכליות שלו לטובת הרוייקטים הנ"ל?
לא נראה לי
בעכו כןהרב ברונר העמיד את היכולות הכלכליות שלו לטובת הרוייקטים הנ"ל?
לא נראה לי
קודם כל זה לא 11, זה 11,700ר' שעיה!
מה לך כי תקשה על קהילת ח''ח? אם מדובר בדירות 70 מטר זה בדיוק אותו מחיר כמו דיור לקהילות (11K למטר)
בעיקרון אתה צודק, אבל דירת 70 מר היא לא דירת 3 חדרים מרווחת.ר' שעיה!
מה לך כי תקשה על קהילת ח''ח? אם מדובר בדירות 70 מטר זה בדיוק אותו מחיר כמו דיור לקהילות (11K למטר)
כשאני קניתי דירה בירוחם יצא לי לדבר עם הרב מילגרום והבנתי ממנו שזה עובדה מוגמרת וזה הרחבה לקהילה הקיימתרק מה שאני מבין מתוך השורות,
שזה לא מישהו שיש לו/שקנה/זכה שם מגרשים, אלא מישהו שמנסה לארגן רישום של קבוצה (לא קבוצת רכישה) של מתעניינים, וברגע שיהיה לו קבוצה הוא יקנה שם מגרשים, ויבנה ע"י יזם ולא קבוצת רכישה.
אבל לא יודע מי עומד מאחורי המודעה והקהילה הזו.
רק לא כלכך מצליח לו. אין רב לקהילה, סגן ראש המועצה נפטר במפתיע שבוע שעבר. את הסגן השני מהקהילה היא פיטרה ובכללי היא איבדה את החרדים וירוחם לקראת וועדה קרואה. ככה שפרויקטים כאלו יהיו אחרונים שיפותחו, המלצה שלי כמי שיש לו דירות בעיר זה לברוח ולא להשקיע שם, המערכות בשלבי קריסה והכל נראה יפה על הנייר, הכל פייק!!הרב מילגרום הוא יהודי חשוב שפתח את ישיבת ירוחם מחדש לפני כשנתיים, והוא בעל ניסיון עשיר בתחומים שונים ביניהם גם תכנון ובניה, וכחלק מהקמת הישיבה מחדש הוא מנסה לפתח את הקהילה החרדית במקום ועוזר ליזמים חרדים וארגונים שונים לקדם פרויקטים לחרדים בירוחם
אני מכיר את כל הפרטים וגם לי יש דירות בעיר. לא שמעתי על רב חדש אני אברר. התשואה שקורית עכשיו היא תוצאה של הרבה דברים ובעקר של הקדנציה הקודמת. ברגע שהמועצה הזאת תיפול וזה רק עניין של זמן שזה יקרה אתה תראה איך הכל יעצר.אז ככה שאתה לא מעודכן, נכון שהיא פיטרה את הסגן, אבל היא ממש לא מסוכסכת עם החרדים, ועובדת איתם יד ביד גם לאחר הפיטורים, וממש עכשיו מינו רב חדש לקהילה. תכף יפורסם. ואני מכיר מישהו שיש לו דירות להשקעה עם תשואה גבוהה מאד (הדירות לא בקהילה) שעשו עליית ערך מטורפת!!!
בהצלחה לכבוד הרב, הרבה אתגרים לפניו. בקהילה אתה צודק פחות שווה להשקיע גם תשתיות ישנות וגם שכירות נמוכה מאוד. והכל קשור בפולוטיקה... הצעה שלי זה לא להיות פזיזים ולחכות ולראות מה יוליד יום.אני מדבר על תשואה מהשקעה בדירות ישנות, לא בפרויקטים החדשים, ומה הקשר בין זה לבין הפוליטיקה המקומית. בסוף המחירים בירוחם זולים, וניתן להגיע לתשואה יפה מאד. ספציפית בקהילה, פחות שווה להשקעה (רק אולי עליית ערך) בגלל שהם שוכרים שם בזול מאד.
פחות שווה להשקעה (רק אולי עליית ערך) בגלל שהם שוכרים שם בזול מאד.
התשואה שקורית שם בשנה האחרונה זה ממש לא קשור לשום קדנציה זה קשור למצוקת הדיור!!!התשואה שקורית עכשיו היא תוצאה של הרבה דברים ובעקר של הקדנציה הקודמת. ברגע שהמועצה הזאת תיפול וזה רק עניין של זמן שזה יקרה אתה תראה איך הכל יעצר.
היה בחירות ,,,,,בסרטון יש שם רב אחר הרב יואל לטאס
בוודאי שזה קשור, ברגע שכל המערכות מתפקדות כולל חינוך, רווחה, תרבות אז יש הגירה חיצונית שמגיעה כשזה לא קורה ההגירה תעצר, השם של ירוחם מתחיל להפגע ואנשים לא רוצים לגור במקום כזה. שאתה מגיע לגור אתה מתעניין בדברים הללו. יש לי כמה דירות בעיר ואני מדבר מנסיון של שנים. עדיף ללכת לאופקים שמגשגת ומציעה הזדמניות רבות קרובה יותר לתחב"צ ולמרכז ואין מה להשוות. הפנים שלי לשםהתשואה שקורית שם בשנה האחרונה זה ממש לא קשור לשום קדנציה זה קשור למצוקת הדיור!!!
מי שקונה בירוחם זה לא כי היא עיר למופת ...בוודאי שזה קשור, ברגע שכל המערכות מתפקדות כולל חינוך, רווחה, תרבות אז יש הגירה חיצונית שמגיעה כשזה לא קורה ההגירה תעצר,
עדיף ללכת לירושלים שמשגשגת פי אלף עם תעסוקה, תחבורה, קהילות אין מה להשוות. הפנים שלי לשם !!עדיף ללכת לאופקים שמגשגת ומציעה הזדמניות רבות קרובה יותר לתחב"צ ולמרכז ואין מה להשוות. הפנים שלי לשם
בוודאי שזה קשור, ברגע שכל המערכות מתפקדות כולל חינוך, רווחה, תרבות אז יש הגירה חיצונית שמגיעה כשזה לא קורה ההגירה תעצר, השם של ירוחם מתחיל להפגע ואנשים לא רוצים לגור במקום כזה. שאתה מגיע לגור אתה מתעניין בדברים הללו. יש לי כמה דירות בעיר ואני מדבר מנסיון של שנים. עדיף ללכת לאופקים שמגשגת ומציעה הזדמניות רבות קרובה יותר לתחב"צ ולמרכז ואין מה להשוות. הפנים שלי לשם
אני ממש לא מתכוון לעבור לאופקים וגם לא מלכלך על ירוחם אני אומר לכם את המציאות. לקנות דירה להשקעה זה משהו אחד ולהציע לקהילות שלמות של חרדים להגיע לגור זה משהו אחר. בקהילה הקיימת אין לאן להתרחב ולכן ההצעות שלכם לגרום לחרדים לבוא לגור בשכונות מעורבות היא לא הגיונית! רשמתי למשתמש אחר שאחת הדירות שלי יש לי שכן שתלה לי דגל של מצעד הגאווה ויש התמודדות לא פשוטה. רק השבת מישהו בקהילה החרדית שם מחסום בכביש שלא לעבור בשבת עם רכב, כל הרשתות געשו ולכן אני חושב שצריך כאן דעת תורה, וחשיבה של מסלול מחדש אם ירוחם רלוונטיתפרח השכונות
הניק הממורמר שהגיע לפרוג רק למטרה אחת ללכלך על ירוחם
כולם מבינים אתה לא מרוצה מהרב החדש !!!
אתה חסיד של הרב הקודם ,מה לעשות היה בחירות והציבור של הקהילה לא בחר שהוא ימשיך, אם אתה רוצה אתה יכול ללכת איתו , ותעזוב את הקהילה בשקט ,
חבל לעורר בלאגנים , ואין שום סיבה ללכלך בלי קשר על ירוחם,
כל מי שחכם מבין שעכשיו ב"ה הקהילה עולה על דרך המלך,
ובדיוק להפך השם של ירוחם יתחיל לעלות
סוף סוף רב צעיר עם מרץ וקשרים ת"ח גדול עם נסיון רב שגדולי ישראל עומדים מאחוריו,
שבעז"ה הולך לפתח ולהרים את הקהילה לשמים,
יחד עם דוד מילגרום יועץ ראשת העיר, והישיבה שמתפתחת יפה עם מרן ר חיים קוק שליט"א
אתה מוזמן בשמחה להישאר ולהצטרף להצלחה, ואם לא צאתך לשלום,
רק חבל להרוס אתה לא תרוויח מזה כלום,
שים לב אתה טוען שיש לך כמה דירות בעיר ואתה בעצמך רוצה למכור ולעבור לאופקים , ואתה משקר שלא שווה לקנות בירוחם , אתה מוריד את הערך של הדירה שלך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //