דיו או לייזר?

• הוסף לסימניות
מי מהמומחים כאן יודע מה עדיף לשימוש מועט במדפסת (הדפסה פעם בכמה ימים ולפעמים אפי' פעם בשבוע) מדפסת לייזר או דיו?

• הוסף לסימניות
דיו (היות וההשקע בלייזר לא תחזיר את עצמה)

• הוסף לסימניות
דווקא אני ממליצה על ליזר.
מדפסת דיו משולבת עולה כ400 ש"ח. דיו עולה כל פעם כ100 ש"ח
ונגמר מאד מאד מהר

מדפסת ליזר משולבת עולה כ700ש"ח, טונר עולה כ60-80 ש"ח
ומחזיק לתקופה ארוכה מאד.

(אצלי הפערים היו חודש לעומת שנה וחצי+)
ואפשר לבדוק באתרים את כמויות ההדפסות המובטחות, עשרות הדפסות לעומת אלפי הדפסות
וכן הדפסה של מדפסת ליזר היא איכותית יותר.

• הוסף לסימניות
ועוד נפק"מ לדיו יש תאריך תפוגה משא"כ בלייזר (אם אני זוכר טוב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1525146:
ונגמר מאד מאד מהר

ומחזיק לתקופה ארוכה מאד.

מסכים עם הכל חוץ מהשורה האחרונה.

• הוסף לסימניות
תודה על הכוונה והפירוט! החלטנו על לייזר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1525146:
ונגמר מאד מאד מהר

ומחזיק לתקופה ארוכה מאד.

מצטרפת להמלצה,
לתשומת לב:
לא צויין אם יש צורך גם בהדפסה צבעונית, א"כ אזי עלות מדפסת לייזר משולבת יקרה יותר - למיטב ידיעתי, אבל בהחלט שווה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1525146:
ונגמר מאד מאד מהר

ומחזיק לתקופה ארוכה מאד.

איזה מדפסת לייזר בעלות 700 ש"ח שווה באיכותה למדפסת דיו בעלות 400 ש"ח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושה;1524750:
מי מהמומחים כאן יודע מה עדיף לשימוש מועט במדפסת (הדפסה פעם בכמה ימים ולפעמים אפי' פעם בשבוע) מדפסת לייזר או דיו?

דבר נוסף - דיו נוטה להתייבש אם לא יצא לך להשתמש בו תקופה מסוימת, דבר הגורם לסתימה בראש הדיו ומצריך ניקוי ולפעמים גם זה לא עוזר. דבר שלא קורה בלייזר שמבוסס על אבקה.
מעבר לכך שיש דגמים של מדפסות דיו שאם נגמר צבע אחד - זה תוקע את כל ההדפסה על שתחליף את אותו הדיו. ולפעמים נשאר מצבע אחד ולא מאחר וכו' בקיצור - היה לי מדפסת דיו, ואני שמח שעברתי ללייזר כבר שנים - וב"ה המדפסת עדיין עובדת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה