דיו למדפסת

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת ip4950 של canon
אשמח לשמוע מבעלי נסיון מה ההבדל בין/מה מומלץ יותר:
לקנות סט ראשי דיו תואמים,
כמו בקישור הזה
או לקנות מערכת הזנת דיו חיצונית (שעולה בין 300-400 ש"ח)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מערכת הזנה IP 4950

נכתב ע"י perelman;1068721:
יש לי מדפסת ip4950 של canon
אשמח לשמוע מבעלי נסיון מה ההבדל בין/מה מומלץ יותר:
לקנות סט ראשי דיו תואמים,
כמו בקישור הזה
או לקנות מערכת הזנת דיו חיצונית (שעולה בין 300-400 ש"ח)

תודה מראש!

יש לי 5 מדפסות כאלו ואני משווק את המערכת הזנה כשהמחיר הוא 670 כולל התקנה ודיו כמעט חצי ליטר 400 ML
כשתרצה אותה כמות שוב דיו תוצרת גרמניה איכותי לא פחות ואולי יותר מהמקור יעלה לך 173 ל400 ML
מי שאמר 300 ש"ח כנראה שלא שווה 10 ש"ח זהירות !!! מתוך שנתיים נסיון בתחום עם מאות התקנות

• הוסף לסימניות
שייך להעלות תמונה של המערכת הזנה הזאת? איך זה מתקבל לעין בסביבת מקום העבודה? זה נראה אסטטי או סניף של בית דפוס...???;)

• הוסף לסימניות
ומה אתה מציע לטונרים?
יש לי סמסונג 3310.

• הוסף לסימניות
אני צריכה מדפסת שמדפיסה על דיסקים
על מה אתם ממליצים?
וכמה עולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;1070205:
שייך להעלות תמונה של המערכת הזנה הזאת? איך זה מתקבל לעין בסביבת מקום העבודה? זה נראה אסטטי או סניף של בית דפוס...???;)

מצטרפת לשאלה,
ואשמח גם לדעת במה היא שונה מראשי דיו תואמים

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני משתמש ב4950 ולי באופן אישי ההזנה החיצונית גרמה לא מעט בעיות.
צריך לדעת להתנהג איתה בזהירות שכן הדיו נשפך מהר מהראשים, כמו כן כמובן צריך מקום מיוחד לשים את כל המכלים. אני הדבקתי אותם עם דבק חבלה בצמוד למדפסת עצמה.
צריך לקחת בחשבון שהמכסה העליון של המדפסת נשאר מורם כל הזמן ולא סגור כפי שאנו רגילים.
לפעמים ישנם כיסי אוויר במכלים שצריך "לתקן" אותם ע"י חלק כלשהו שידחוף את הראשי דיו לתושבת שלהם.
מה שכן, זה חסכון עצום במחירי ראשי הדיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה