דרוש מידע דייסון V12 מאושר עד

• הוסף לסימניות
קניתי היום
לפני שאני פותחת אותו
הבנתי שהאחריות שונה או שלא...
אשמח לדעת אם כדאי לי להחזיר ולקנות בחנות רגילה, או שאין הבדל.
מי שיוכל לעזור לי בנושא שיכתוב לי במייל sbmnsbmnsbmn אסור לפרסם מייל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
sbmnsbmnsbmn שטרודל גימייל...

• הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור לי?
עובר לי עוד מעט 24 שעות ואני מתלבטת אם להחזיר

• הוסף לסימניות
קניתי במחסני החשמל ב 300 יותר.
זה נתן אחריות עד הבית

• הוסף לסימניות
יש לי ואני לא משתמשת בה

• הוסף לסימניות
יש אותו גם עכשיו ב1600
אשמח לשמוע לגבי האחריות

• הוסף לסימניות
מוצר מושלםםםםםם
וכל מילה מיותרת.
יש לי אותו כחודשיים. תענוג לכל אישה (גם בעלי סופסוף מודה בעניין)

• הוסף לסימניות
אגדיר אותו כ"מטאטא שואב".
שואב אלחוטי בעוצמה עם רגל מסתובבת.
כמובן שיש עוד מברשות, אבל הכי שימושי זה צורת המטאטא.
לא עדיף כבר טינוקו?
גם שואב וגם שוטף

• הוסף לסימניות
לא עדיף כבר טינוקו?
גם שואב וגם שוטף
יש הרבה סוגים ודגמים בשוק.
מאמינה שמכשיר שגם שוטף, לא שואב טוב.
בדייסון השאיבה כיפית. כל הפירורים המעצבנים, אורז יבש, שערות, קורנפלקס, הוא פשוט מעלים הכל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה