דייסת ערמונים

• הוסף לסימניות
שמעתי שיש להשיג דייסה מיחדת שאינה עשויה מקטניות
כמדומני ששמה דייסת ערמונים
מישהו יודע איפה משיגים את זה

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע אם הטעם של זה נסבל? ילד שרגיל לדגנים יש סכוי שיאהב?

• הוסף לסימניות
יש בעיה לתת קטניות לתינוק? אם אני אקנה דייסת אורז זה יהיה בעייתי?

• הוסף לסימניות
אין בעיה

• הוסף לסימניות
אני בררתי בשעתו ואמרו לי שלא מומלץ לתת דיסת ערמונים לתינוקות, זה עלול לגרום להם להפרעות במערכת העיכול, זה כבד מאוד.
אמנם זה אי נוחות להכין בכיור נפרד, אבל אין ענין להחמיר על התינוקות

• הוסף לסימניות
צריך גם להתחשב בחומרע'ס של ההורים
הרי אצלם אתה תכין את הדייסה ואם הם מקפידים שלא יכנס לביתם פירור קטניות
מי אתה שתהרוס

• הוסף לסימניות
הילד שלי היה רגיל לדגנים מעורבים, ובפסח נתתי ערמונים והיה ערב לחיכו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוירץ;1243034:
צריך גם להתחשב בחומרע'ס של ההורים
הרי אצלם אתה תכין את הדייסה ואם הם מקפידים שלא יכנס לביתם פירור קטניות
מי אתה שתהרוס

מי מקפיד שלא יכנס פירור קיטניות? זה גם חמץ?;)
לא אוכלים! אבל להחזיק בבית ולתת לתינוק מה הבעיה??

• הוסף לסימניות
מי שמקפיד לא לאכול קטניות
מקפיד שגם לא יכנס למטבח ו/או לא להכין על השיש ו/או לא לשטוף את השאריות בכיור הפסחי ו/או לא להשתמש בסכו"ם הפסחי ו/או להשתמש בסקוצ' הפסחי
וכדו'

ולכן, מי שמקפיד לא לאכול קטניות, נזהר מאד מאד מאד מאד עם דיסת קטניות אפילו שזה לתינוקות.

• הוסף לסימניות
פשוט לא מכיניסים את הקטניות כלל למטבח,
מניחים את הקטניות והבקבוקים על השיש באמבטיה, ומכינים את האוכל לתינוק שם.
וחסל בעיות...

• הוסף לסימניות
נו אז לא עדיף כבר ערמונים וחסל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוירץ;1243268:
נו אז לא עדיף כבר ערמונים וחסל?

לא אם זה גורם לבעיות עיכול...
גילוי נאות: לא ניסיתי.
אני חושבת שהשימוש העיקרי בדיסה הזו הוא דווקא למבוגרים וחולים שלא יכולים לאכול אוכל מוצק.

• הוסף לסימניות
בשנים עברו השתמשתי בדיסת ערמונים לילדי, בערך בגילאי חצי שנה פלוס, היה מעולה. אחרי פסח המשכתי עד סוף החבילה לפני שחזרתי לדגנים המעורבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוירץ;1242303:
שמעתי שיש להשיג דייסה מיחדת שאינה עשויה מקטניות
כמדומני ששמה דייסת ערמונים
מישהו יודע איפה משיגים את זה

אפשר להשיג במס' 057-3101631
(מתוך עיתון המבשר)

• הוסף לסימניות
מטרנה זה גם קטניות
אז מי שאוכל מטרנה יכול לאכול גם דייסה קטניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה