בריכה דיי לנופש עם בריכות!! סכנת חיים!!

• הוסף לסימניות
משתמשים יקרים!!
אין מי מכם שלא שם לב למקרים הקשים של טביעות הילדים השנה בנופשים.
אני מרגישה חייבת לעורר את תשומת ליבכם לכמה דברים חשובים שיכולים למנוע את זה.
דמיינו לרגע את המשפחה שיצאה לנפוש בהתרגשות וכמובן לא וותרה על ברכה פרטית, כי זה הרי פסגת הנופש,
וחוזרת הרוסה ושכולה ללא אחד הילדים??
רוב סכנות הקיץ זה טביעות בבריכות פרטיות.
משפחה עם ילדים קטנים וברכה זה מתכון לסכנת חיים.
תחשבו לרגע האם אתם רוצים לצאת לנופש עם 8 ילדים ולחזור עם 7??????
אבל בכל זאת בא לכם בריכה, זה חלק מהכיף, אז תלכו לבריכות ציבוריות באזור בתשלום, האם לא כדאי לשלם 50 שח לאדם במקום לאבד חיים של ילד, מה גם שוילה עם בריכה עולה יותר כך שזה יכול לצאת זול יותר ללכת לברכות ציבוריות.
מה המסקנה העולה מדבריי: אנא, אל תהמרו על חייכם וחיי ילדיכם בשם הנופש והאטרקציה, לכו לנופשים ללא ברכות!! לפחות כל עוד יש ילדים קטנים במקום.
יודעת שכבר מאוחר מידי בשביל השנה וחבל שלא כתבו את זה קודם, אבל טוב מאוחר מלעולם לא, ואולי יקפיצו את זה שנה הבאה.
בתקווה שנתבשר רק בשורות טובות
אחת שכואבת את המצב.

• הוסף לסימניות
על ילדים קטנים צריך להשגיח באלף עיניים!!! בפרט בנופש!!!
מספיקה שניה אחת כדי שהגרוע מכל יקרה (רח"ל)
לאו דווקא בבריכה פרטית...
הכל נכון
אבל ברב המקרים לא מדובר בסכנה של שניות
בבריכה כן!

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, תודה רבה!
אין ספק שאת צודקת, מסכימה איתך מליון אחוז
אבל אם כל הפחד שבזה, אנשים לא יפסיקו כי כולם בטוחים שלהם זה לא יקרה...כי הם שומרים...
לכן משפחה אם ילדים גדולים יכולים לצאת לכזה מקום.
וגם אם שוכרים כזה מקום למשפחה אם ילדים קטנים צריך בריכה אם גדר טובה! שאין לילדים אפשרות לפתוח כלל!
אבל עוד משהו, לצערי הרבה אם לא רוב הטביעות קוראות בבריכה ביתית...

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, תודה רבה!
אין ספק שאת צודקת, מסכימה איתך מליון אחוז
אבל אם כל הפחד שבזה, אנשים לא יפסיקו כי כולם בטוחים שלהם זה לא יקרה...כי הם שומרים...
לכן משפחה אם ילדים גדולים יכולים לצאת לכזה מקום.
וגם אם שוכרים כזה מקום למשפחה אם ילדים קטנים צריך בריכה אם גדר טובה! שאין לילדים אפשרות לפתוח כלל!
אבל עוד משהו, לצערי הרבה אם לא רוב הטביעות קוראות בבריכה ביתית...
גדר טובה לא תמיד עוזרת,
אני זוכרת סיפור של לפני כמה שנים (לא הרבה) על ילד בן 3 בערך שחיפשו אותו שניה לפני שבת ומצאו אותו בבריכה שיש שער ענק וכבד לפניה ולא הבינו איך הוא הצליח להשתחל, אל תקחו סיכון בחיים, גם באמבטיה אפשר לטבוע, סכנה!!! כזה מהר אתם מוותרים על הילדים??? תורידו קצת מהמפלס ותמשיכו לחיות ברוגע.
אצלינו אין נופשים עם בריכה, הכי הרב בית מלון עם מצילה וכו'.
וגם בריכות באמבטיה מפלסים נמוכים וכל 5/10 דקות אמא שלי קוראת בשמות הילדים שיענו לה, קצת טרחה, אבל מה זה מול אסון חלילה?!

• הוסף לסימניות
לכו לנופשים ללא ברכות!!
לא חושבת שזה הפתרון,
לא נעבור כבישים, כי יש תאונות דרכים?
אפילו כשהולכים על המדרכה קורה דברים, ד' ישמור!
צריך בריכה אם גדר טובה!
אני חלילה לא דנה אף אחד, ובאמת שלא יודעת מה קרה שם,
אבל כן צריך להדגיש שכשהולכים למקום כזה, עם ילדים קטנים - לשמור במיוחד.
ולא רק במקומות כאלו ועם ילדים קטנים.
בחורים שהולכים לטיול, ובטוחים יותר מדי בעצמם?
מותר לצאת ואפילו להינות, אבל שננו את כללי הזהירות, ושימרו על עצמכם!

• הוסף לסימניות
אני די מתפלא שבשעה קשה זו מוצא משהו לנכון להעיר הערה כזו בנוסח 'אמרתי לכם'
חס ושלום!!!
אני אבלה עם המשפחות הכואבות, רוצה להציל עוד כמה נפשות בישראל.
ולא נעים לומר, אבל רק כעת כשרואים את האסונות בעיניים עמ"י אולי באמת יבין , יקשיב ויישם....

• הוסף לסימניות
וכל 5/10 דקות אמא שלי קוראת בשמות הילדים שיענו לה
טביעה מתרחשת בשניות בודדות
וגם במפלס נמוך אפשר למות.
כוונתי לומר שיש השתדלות מסויימת שמחובתנו למלא, אבל אי אפשר לנופף בהשתדלויות בשעה שיש הרבה ילדים שבגזירת שמים טבעו גם באופן הזה שציינת.

• הוסף לסימניות
כזה מהר אתם מוותרים על הילדים???
את נורמלית??? נראה לך שיש פה אמא שלא תעשה את כל המאמצים שהיא יכולה בשביל שמירת ילדיה??? נסחפת!!
בסך הכל ידעתי שעל פי דרכי העולם כמה שתאמרי וכמה שישמרו בסופו של דבר לא תמיד אפשר, הכל זה מלעמלה, גם ללכת ברחוב זה מסוכן, אנשים יותר נהרגו ברחוב מתאונות לא עלינו מאשר מבריכות...אז פשוט להיות בבית, אבל רגע גם בית מסוכן להיות, יש כיריים, תנור, אז שיהיו כל היום במיטה, רגע אבל במיטה אפשר להחנק מהשמיכה,
אקיצר ברור ואין ספק שצריך לעשות השתדלות אבל לא הכל בידיים שלנו, לכן אם רוצים בריכה אם נופש, ולאנשים יהיה קשה לוותר על זה, אז הם ישמרו יעשו גדר, ינעלו את הדלת, וכו' ואולי פשוט לא יפתחו את הבריכה כל עוד הקטנים באזור, עדיף מאשר שאנשים ילכו לבריכה ולא ישמרו

• הוסף לסימניות
אני בטחה שברב המקרים בכלל אין טענה על ההורים שלא שמרו
קראתי שהילד שנפטר הבוקר הוא רק בן שנה וטיפס לגובה שאף אחד לא דמיין שהוא יכול.
אבל עדיין- בריכה היא סכנה, גם אמבטיה בבית לא משאירים מלאה לרגע אחד בלי השגחה.
וגם דלי מים כשיש תינוקות זוחלים.
מה לעשות? העבר מלמד אותנו שהזהירות ממים צריכה להיות כפולה ומכופלת!
ועדיין- מה שנגזר- יקרה!

• הוסף לסימניות
גם הזהירות מכביש צריכה להיות מכופלת
וגם הזהירות מחנק ממשחקים צריכה להיות מכופלת
וכו'
לכן אנו צריכים לשמור על ילדינו מכל דבר!
ולעשות השתדלות
אבל להתרחק לגמרי לא תמיד אפשרי, לכן השתדלות.
אם מסוכן בכביש- אנחנו לא נעבור כביש? או שלא נלך ברחוב? אנחנו נלך ונעבור אבל נזהר!!
אם מסוכן מחנק של משחקים- לא נביא לילדים משחקים? נביא אבל נזהר, נשמור!!
כך זה גם במים... אולי מבריכה אפשר להתרחק, אבל בריכה באמבטיה לילדים קטנים (שזה בעצם מקלחת)?

• הוסף לסימניות
לפני כמה קייצים ישבו שבעה בכניסה ליידי על ילד בן 6 שטבע בבריכה בצימר, בתוך גלגל איקס(התהפך ולא היה לו איך לחזור, הגלגל הזה יותר מסוכן מכלום!) תוך כדי שאמא שלו מצלמת אותו! הייתה במאה אחוז איתו, קפצה מייד למים.

גזירת שמים! אשה צדיקה כל כך וכאב שאי אפשר לשאת. אנחנו נמשיך לשמוח בביחד שלנו מתוך אחריות. אי אפשר לאסור הכל וזו לא דרכה של תורה.

• הוסף לסימניות
עיקר הבעיה בבריכות בצימר זה שהן מלאות כל הזמן.
א"א להיות בפוקוס מלא כל הזמן על כל הילדים במשך 3-4 ימים.

כשאני ממלאת בריכה באמבטיה אני נמצאת ליד ומרוקנת אותה לפני שאני מוציאה את הילדים שלא יהיה מצב שהיא נשארה שניה מלאה (כשהייתי בת שנה וחצי אמא שלי הוציאה אותי מהאמבטיה המלאה בלי לרוקן . אחרי כמה דק' היא שמעה 'פלופ' כזה, רצה ומצאה אותי בתוך המים)
לפני כמה קייצים ישבו שבעה בכניסה ליידי על ילד בן 6 שטבע בבריכה בצימר, בתוך גלגל איקס(התהפך ולא היה לו איך לחזור, הגלגל הזה יותר מסוכן מכלום!) תוך כדי שאמא שלו מצלמת אותו! הייתה במאה אחוז איתו, קפצה מייד למים.

לצערינו יש הרבה אסונות ולא כולם קורים מתוך רשלנות. בסיפור הזה זה נראה שהייתה 100% השגחה אבל הגזירה נגזרה.
החובה זה לעשות את ההשתדלות.
גזירת שמים! אשה צדיקה כל כך וכאב שאי אפשר לשאת. אנחנו נמשיך לשמוח בביחד שלנו מתוך אחריות. אי אפשר לאסור הכל וזו לא דרכה של תורה.
אני לא חושבת שלשמוח בביחד שלנו חייב להיות עם בריכה צמודה בצימר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
א חושבת שזה הפתרון,
לא נעבור כבישים, כי יש תאונות דרכים?
אפילו כשהולכים על המדרכה קורה דברים, ד' ישמור!
אין שום קשר!
לעבור כביש - צריך!
ללכת על המדרכה - צריך!
גם לעשות אמבטיה צריך.
אבל ללכת לצימר עם בריכה? מי צריך? האם זה צורך? זה סוג של חלום, זה בגדר חוויה, בוודאי ובוודאי שלא צורך!
איך בכלל אפשר להשוות?
והאמת שיישר כח על ההודעה הזאת, כי אני בכל התקופה הזאת תוהה איך אנשים עדיין הולכים לצימרים עם בריכה למרות כל האסונות? לא מצליחה להבין! הרי לא מדובר בבחורי ישיבות שכמה שיסבירו להם שזה מסוכן, הם עדיין ילכו לכל מיני מסלולים מסוכנים. מדובר במשפחות, בהורים שאמורה להיות להם אחריות, לא מתבגרים שנהנים להסתכן, ובכל זאת איכשהו אנשים הולכים!
נכון שזה כיף ונחמד, אבל צימר בלי בריכה הוא גם כיף ונחמד, צריך רק לדעת איך למלא את הזמן בחוויות פחות מסוכנות.
אז אני חוזרת על בקשתה של פותחת האשכול - אנא ואנא, הפסיקו ללכת עם ילדים קטנים לצימרים עם בריכות! נכון שמה שנגזר - נגזר, אבל צריך לזכור שבמקום סכנה יש קטרוגים, וצימר עם בריכה זה בהחלט קיטרוג.
שנשמע רק בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
אין שום קשר!
לעבור כביש - צריך!
ללכת על המדרכה - צריך!
גם לעשות אמבטיה צריך.
אבל ללכת לצימר עם בריכה? מי צריך? האם זה צורך? זה סוג של חלום, זה בגדר חוויה, בוודאי ובוודאי שלא צורך!
איך בכלל אפשר להשוות?
והאמת שיישר כח על ההודעה הזאת, כי אני בכל התקופה הזאת תוהה איך אנשים עדיין הולכים לצימרים עם בריכה למרות כל האסונות? לא מצליחה להבין! הרי לא מדובר בבחורי ישיבות שכמה שיסבירו להם שזה מסוכן, הם עדיין ילכו לכל מיני מסלולים מסוכנים. מדובר במשפחות, בהורים שאמורה להיות להם אחריות, לא מתבגרים שנהנים להסתכן, ובכל זאת איכשהו אנשים הולכים!
נכון שזה כיף ונחמד, אבל צימר בלי בריכה הוא גם כיף ונחמד, צריך רק לדעת איך למלא את הזמן בחוויות פחות מסוכנות.
אז אני חוזרת על בקשתה של פותחת האשכול - אנא ואנא, הפסיקו ללכת עם ילדים קטנים לצימרים עם בריכות! נכון שמה שנגזר - נגזר, אבל צריך לזכור שבמקום סכנה יש קטרוגים, וצימר עם בריכה זה בהחלט קיטרוג.
שנשמע רק בשורות טובות!
אלף לייקים

• הוסף לסימניות
:(

קבצים מצורפים

• ....PNG
    ....PNG
    KB 47.7 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
הרבה תינוקות טבעו באמבטיה
לכן תפסיקו ללכת לנופש שיש בו אמבטיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה