כללי דיל השנה לאתר התמנוות depositphotos

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג כמה זמן יהיה הדיל הזה קיים?
רכשתי חבילה אחת,
ולא בא לי לרכוש כמה חבילות יחד.

• הוסף לסימניות
גם אני לא כ"כ רציתי..
אבל זה פשוט ממש משתלם אז רכשתי שלוש לבנתיים :)

לכי תדעי מתי יפסיקו את המבצע הזה

• הוסף לסימניות
מעולה, תודה לכל מי ששיתף! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1662985:
יש למישהו מושג כמה זמן יהיה הדיל הזה קיים?
רכשתי חבילה אחת,
ולא בא לי לרכוש כמה חבילות יחד.

כשהדיל פורסם נותרו 6,774 קופונים שכאלו, כרגע יש 3,774. ככל הנראה עניין של יום-יומיים.

• הוסף לסימניות
ואו, תודה. נשמע מעולה...
אבל- אני לא מכירה את האתר הזה, האם הוא בטוח? אין לי כרגע ויזה נטען. (ז"א יש לי, אבל הוא לא טעון...). ואני לא רואה שהדף שבו מזינים את פרטי האשראי מאובטח.
האם בטוח לתת שם את פרטי האשראי?
ממני, פחדנית סדרתית בנושא הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;1663945:
ואו, תודה. נשמע מעולה...
אבל- אני לא מכירה את האתר הזה, האם הוא בטוח? אין לי כרגע ויזה נטען. (ז"א יש לי, אבל הוא לא טעון...). ואני לא רואה שהדף שבו מזינים את פרטי האשראי מאובטח.
האם בטוח לתת שם את פרטי האשראי?
ממני, פחדנית סדרתית בנושא הנ"ל.

יש paypal

• הוסף לסימניות
איך אפשר להתרשם מהתמונות שלהם? משום מה אני לא מוצאת... :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה