דימוי עצמי

• פותח הנושא chely
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בחזית הכיתה ומבעד ללוח- זה אותו אחד?
וכן מה זה "לחלום באותיות"?

• הוסף לסימניות
בחזית הכיתה - אני לא מכירה, (אם יוכלו להעלות לחסומים - אשמח. תודה)
מבעד ללוח - זו מורה ששלחו ללמד ילדי שוליים משכונות עוני, היא לא ידעה לקראת מה היא הולכת, אבל נשארה בגבורה והשקיעה בהם המון והם מאד נקשרו אליה וכו'.
לחלום באותיות - זה סרט חדש יותר ואיכותי יותר, כנראה שיש מושג כזה בחו"ל של תחרות איות של מילים מסובכות, מסופר על ילדה שהייתה אלופה בזה בבי"ס שלה ושכנעו אותה ללכת להתחרות גם בתחרות המחוזית ולבסוף הלאומית והיא לא האמינה בעצמה שיכולה והיה לה מורה מאמן פרטי ולאט לאט היא האמינה בעצמה וכו' ובסוף באמת נצחה. אני אהבתי את הסרט הזה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1213337:
זה מורה שהגיע ללמד בבית ספר שרק הענישו את הילדים ודכו אותם, מנהל סדיסט שאף אחד בחוץ לא יודע בדיוק מה קורה בפנימיה שלו, והמורה הזה פשוט כבד אותם ונתן בהם אמון וכד' והם עשו שם איזושהיא מקהלה וזה מאד הרים אותם וכו' וכו'
את מדברת על זה??
אם את שואלת אותי, אין סרט גויי שאפשר לומר עליו "נקי". בכל סרט הם מכניסים לפחות משהו אחד שהוא לא בסדר.
רק שיש גרועים יותר וגרועים פחות, במקרה זה לא הייתי אומרת "ממש גרוע".

אז זה שני סרטים עם שמות דומים
הראשון מה שאת כותבת
והשני סרט גרוע, עלילה מתקופת השואה
WALD, ירד קובץ ענק של 2.5 ג'יגה. וכשפותחים אותו יש איזושהי שגיאה וא"א לראות כלום :(

• הוסף לסימניות
הסרט "לחלום באותיות" מדהים!!! תודה לך wald!
הוא ממש ממחיש ומבטא את הנושא של "העלאת דימוי עצמי" וכוח האהבה והאמון שמאפשרים לילד להוציא את הכוחות שלו אל הפועל. ויש כוחות! גדולים!!!
למעט 2-3 סצנות קטנטנות שהם לא כל כך...
הסרט ממש נקי! לטעמי בכל אופן.
אפשר בקלות לצנזר אותן בתוכנת עריכה פשוטה וזה מאפשר לקבל את רצף העלילה בזרימה. זאת אומרת זה לא קוטע או מפסיד משהו שחשוב להבנה אחר כך.

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על הקישור הוא כותב לי שיש שגיאה בטעינה של הדף, למה?

• הוסף לסימניות
לא סכמנו כאן לא להעלות סרטים?

לא נמחקו כאן מספיק אשכולות מלאים שטויות וקליפים של הבלים?

אז בואו נקדים ונאמר לניקים חדשים: בעבר בקשו כאן כל מיני סרטים. זה אכן חסד שגומלים עם מי שנזקק להם, אולם פורום איש את רעהו אינו ספריית סרטים. מי שיש לו צורך אישי שיתכתב עם ניקים במייל ולא ע"ג הפורום.

התועלת מן השיתוף פחותה מן הנזק, וד"ל.

• הוסף לסימניות
הדרופבוקס נתקע מרוב הורדות.
זה עובר מעצמו או שאני צריכה לעשות משהו?? מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סא;1213350:
בחזית הכיתה ומבעד ללוח- זה אותו אחד?
וכן מה זה "לחלום באותיות"?

בחזית הכיתה
ציטוט: סרט איכותי ומרגש המבוסס על סיפור אמיתי, על בחור בשם בראד כהן הסובל מתסמונת טורט, הגורמת לו להוציא קולות מוזרים וחריגים ללא שליטה. הוא מתמודד באופן מעורר התפעלות עם העניין ואף בוחר ללכת להיות מורה למרות הקושי שבדבר. סרט שמלמד הרבה על היחס לחריג ועל היחס שלנו למכשולים והפרעות בחיים (במהלך הסרט יש שני קטעים קצרים שראוי לדלג עליהם מסיבות צניעות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1213969:
בחזית הכיתה
ציטוט: סרט איכותי ומרגש המבוסס על סיפור אמיתי, על בחור בשם בראד כהן הסובל מתסמונת טורט, הגורמת לו להוציא קולות מוזרים וחריגים ללא שליטה. הוא מתמודד באופן מעורר התפעלות עם העניין ואף בוחר ללכת להיות מורה למרות הקושי שבדבר. סרט שמלמד הרבה על היחס לחריג ועל היחס שלנו למכשולים והפרעות בחיים (במהלך הסרט יש שני קטעים קצרים שראוי לדלג עליהם מסיבות צניעות)

איזה בדיחה איתכם! לא מדברת על זה שכל שני וחמישי נפתחים פה כאלו אשכולים ונמחקים.
אני מדברת על זה, שאיפה הייתם באשכולות הקודמים?
בחזית הכיתה הועלה פה בפרוג! הורדתי את זה מכאן. ודיברו על זה ופירטו על זה... איפה היית אז???
רק ספציפי לסרט הזה רציתי לומר שמה שיפה בו. שגם אם מצנזרים אותו- הוא נקי לחלוטין. הצינזור לא פוגם בזרימת הסרט וביופי שלו. החלקים הבעייתים (יותר מ-2) ממש שוליים וצדדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1213995:
איזה בדיחה איתכם! לא מדברת על זה שכל שני וחמישי נפתחים פה כאלו אשכולים ונמחקים.
אני מדברת על זה, שאיפה הייתם באשכולות הקודמים?
בחזית הכיתה הועלה פה בפרוג! הורדתי את זה מכאן. ודיברו על זה ופירטו על זה... איפה היית אז???
רק ספציפי לסרט הזה רציתי לומר שמה שיפה בו. שגם אם מצנזרים אותו- הוא נקי לחלוטין. הצינזור לא פוגם בזרימת הסרט וביופי שלו. החלקים הבעייתים (יותר מ-2) ממש שוליים וצדדים.

חח
כתבת בצורה חמודה כל כך...
אני לא יודעת איפה אחרים היו...
אבל אני? לא חופרת בכ-ל האשכולות כאן... (רק ברובם...;))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1214141:
חח
כתבת בצורה חמודה כל כך...
אני לא יודעת איפה אחרים היו...
אבל אני? לא חופרת בכ-ל האשכולות כאן... (רק ברובם...;))

כנ"ל
מלא פעמים יוצא לי לפספס אשכולות.
אני לא מתיישבת כל יום על 'פרוג' בקנאות יתר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת