נכתב ע"י wald;1213337:זה מורה שהגיע ללמד בבית ספר שרק הענישו את הילדים ודכו אותם, מנהל סדיסט שאף אחד בחוץ לא יודע בדיוק מה קורה בפנימיה שלו, והמורה הזה פשוט כבד אותם ונתן בהם אמון וכד' והם עשו שם איזושהיא מקהלה וזה מאד הרים אותם וכו' וכו'
את מדברת על זה??
אם את שואלת אותי, אין סרט גויי שאפשר לומר עליו "נקי". בכל סרט הם מכניסים לפחות משהו אחד שהוא לא בסדר.
רק שיש גרועים יותר וגרועים פחות, במקרה זה לא הייתי אומרת "ממש גרוע".
נכתב ע"י סא;1213350:בחזית הכיתה ומבעד ללוח- זה אותו אחד?
וכן מה זה "לחלום באותיות"?
נכתב ע"י 1ֹ_RACHEL;1213969:בחזית הכיתה
ציטוט: סרט איכותי ומרגש המבוסס על סיפור אמיתי, על בחור בשם בראד כהן הסובל מתסמונת טורט, הגורמת לו להוציא קולות מוזרים וחריגים ללא שליטה. הוא מתמודד באופן מעורר התפעלות עם העניין ואף בוחר ללכת להיות מורה למרות הקושי שבדבר. סרט שמלמד הרבה על היחס לחריג ועל היחס שלנו למכשולים והפרעות בחיים (במהלך הסרט יש שני קטעים קצרים שראוי לדלג עליהם מסיבות צניעות)
נכתב ע"י Magic Brush;1213995:איזה בדיחה איתכם! לא מדברת על זה שכל שני וחמישי נפתחים פה כאלו אשכולים ונמחקים.
אני מדברת על זה, שאיפה הייתם באשכולות הקודמים?
בחזית הכיתה הועלה פה בפרוג! הורדתי את זה מכאן. ודיברו על זה ופירטו על זה... איפה היית אז???
רק ספציפי לסרט הזה רציתי לומר שמה שיפה בו. שגם אם מצנזרים אותו- הוא נקי לחלוטין. הצינזור לא פוגם בזרימת הסרט וביופי שלו. החלקים הבעייתים (יותר מ-2) ממש שוליים וצדדים.
נכתב ע"י wald;1214141:חח
כתבת בצורה חמודה כל כך...
אני לא יודעת איפה אחרים היו...
אבל אני? לא חופרת בכ-ל האשכולות כאן... (רק ברובם...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים