דרוש מידע דין תעבורה -כמה שאלות

• הוסף לסימניות
גליתי עכשיו שהדין שלי הוא מחר ב 9 בבוקר
זו שעה שממש ממש לא נוחה לי
(אצלי בלוח רשום שהדין הוא אחה"צ)
הגשתי בקשה לדחית הדין בגלל המצב המתוח
נימקתי שאני מפחדת להטלטל עכשיו בכבישים

2 שאלות:
1. מה יקרה אם לא אגיע?
2. אחרי שהגשתי בקשה, אני חייבת להגיע מחר?
מציינת שכבר דחיתי פעם אחת את הדין - ואושר

• הוסף לסימניות
אם יש לכם עו"ד הוא יכול לדחות את הדיון גם מחר בבוקר
אם אין עו"ד ואתם לא מגיעים:
יהיה משפט בהעדרך ומכיון שאין אף אחד שיטען עבורכם השופט נותן פסק דין מחמיר בו במקום.

אם זו עבירה חמורה מאוד של מאסר או שלילה תגיע אליך הביתה ניידת..

• הוסף לסימניות
אם יש לכם עו"ד הוא יכול לדחות את הדיון גם מחר בבוקר
אם אין עו"ד ואתם לא מגיעים:
יהיה משפט בהעדרך ומכיון שאין אף אחד שיטען עבורכם השופט נותן פסק דין מחמיר בו במקום.

אם זו עבירה חמורה מאוד של מאסר או שלילה תגיע אליך הביתה ניידת..​
אז אאלץ להגיע
תודה!

• הוסף לסימניות
אז אאלץ להגיע
תודה!
החלטה נבונה.
תמיד כשעומדים מול שופט (בשר ודם..)
יש אפשרות לבקש סליחה ואפילו להזיל דמעה זה לא מזיק..
אפשר להסביר למה עברתם את העבירה (הנסיבות המקלות..)

הכל בתנאי שהעבר התעבורתי שלך לא "עשיר"
והעבירה לא מאוד חמורה.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה