- הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות מחברות טובות ומובילות כמו שיש בבתי מלון ובצימרים?
לדוג סנו שראיתי בהרבה מקומות אבל באתר שלהם אין.
בתוך השיש? או בחוץ?איפה אפשר לקנות מחברות טובות ומובילות כמו שיש בבתי מלון ובצימרים?
מצויין, אם זה עובד טוב ומוציא כמות הגיונית של חומר.כזה סגנון, גם טוב?
צפה בקובץ המצורף 699206
ראיתי אצל מישהו.מצויין, אם זה עובד טוב ומוציא כמות הגיונית של חומר.
מאיפה זה ומה המחיר?
אשמח שתבררי לי אם זה טוב ויעיל.ראיתי אצל מישהו.
אברר פרטים.
ראיתי שיש גם באתר של ג'ונסון קלין
![]()
עמוד הבית - ג'ונסון קלין - חומרי ניקוי בניחוח מתמשך
ג'ונסון קלין מעניקה פתרונות בתחום מוצרי הניקוי. חומרי הניקוי מוכרים בשל הניחוח הייחודי והמדהים הנישא למרחקים ונשאר זמן רב לאחר גמר הניקוי.johnsonclean.co.il
לפי מה שאמרו לי:אשמח שתבררי לי אם זה טוב ויעיל.
ממש תודה לך!לפי מה שאמרו לי:
מתאים מעיקר למשפחות עם ילדים כיוון שיש שליטה על כמות השמפו/סבון.
במראה זה קצת מוסדי.
צריך להיות בכל חנות שמוכרת אביזרי אמבטיה.
ברוזנפלד בפתח תקווה יש ב80 ש"ח.
ממש תודה לך!
איפה עוד אפשר להשיג אולי ברשת מישהו יודע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים