דיסקים חמודי>ים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הוא אומר שהקובץ נכשל. אולי זה מעלה כרגע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות להעלות שוב את פסח תשרי וטו בשבט? :eek:
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הקישור למעלה עדיין עובד
הקובץ קיים אפשר להוריד.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
נס! הצלחתי להוריד אפילו שעבר שבוע

• הוסף לסימניות
חבר'ה יש למעלה קישורים שהעליתי.
אני לא מסירה את זה מהתיקייה שלי בדרופבוקס כך שאתם יכולים להיות רגועים.

יהיה חמודי לכל החמודים עד 120.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1241689:
חבר'ה יש למעלה קישורים שהעליתי.
אני לא מסירה את זה מהתיקייה שלי בדרופבוקס כך שאתם יכולים להיות רגועים.

יהיה חמודי לכל החמודים עד 120.

תודה!!!
אבל משום מה אני הוא כותב לי שהקובץ לא זמין:rolleyes:

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אבל הילדים שלי ישמחו לאור המזג האויר לשבת בבית ולהקשיב...
יש למשהו את הדיסקים של חמודי?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להוריד את הסיפורים וזה רושם לי שיש שגיאה או קבצים נמחקו

יש אפשרות שוב לעלות סיפורים של חמודי

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה