דיסקים "מאמע לשון" ו"לחיים קינדער"

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לי את הדיסקים הבאים והם מלאים בשריטות:

1. מאמע לשון פסח
  2. מאמע לשון א גאנצן טאג
  3. לחיים קינדערגארטן שבת
  4. לחיים קינדערגארטן 2
אם יש למישהו את השירים במחשב, אשמח לקבלם.

תודה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה :)

מקפיצה בשביל לבדוק שוב.
אולי בכ"א יש כן למישהו??

יעזור לי מאוד {גם חלק}.
בתודה מראש:)

• הוסף לסימניות
הכל באידיש?
(שאני אדע אם יש לי מה לחפש בכלל)

• הוסף לסימניות
יש לי את כל המאמע לשון
לאן להעלות? דרופבוקס/ג'מבו מייל/גוגל דרייב?

• הוסף לסימניות
בטוח שמותר להעתיק את הדיסקים האלו? משהו השקיע בזה...
אני יודעת על משהי, ששאלה על מאמע לשון, שיש להוריה את הדיסקים והיא רצתה לשים בנגן בשביל הילדים שלה ושאלה את הבעלים ולא הבינו למה אנשים חושבים שמותר להם לעשות כך...
כדאי לשאול רב לפני שמעתיקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי;1784169:
אני יודעת על משהי, ששאלה על מאמע לשון, שיש להוריה את הדיסקים והיא רצתה לשים בנגן בשביל הילדים שלה ושאלה את הבעלים ולא הבינו למה אנשים חושבים שמותר להם לעשות כך...

השואל כותב שיש לו את הדיסקים אך הם שרוטים, בכזה מצב מותר להעתיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי;1784169:
לרגע לא חשבתי לקחת חלק בגניבת זכויות יוצרים אבל אם היא קנתה אותם והם סרוטים מותר להעתיק

• הוסף לסימניות
יש לי את "קינדערגארטן שבת".
תני כתובת מייל- ואני אשלח בהזדמנות הראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1784205:
לרגע לא חשבתי לקחת חלק בגניבת זכויות יוצרים אבל אם היא קנתה אותם והם סרוטים מותר להעתיק

אני ממש לא בטוחה שהדוגמא מתאימה אבל דיסקים זה עם אחריות לכל החיים? אם קניתי נעליים והם נקרעו מותר לי לבוא לחנות לקחת זוג נוסף "אותו דבר בדיוק" ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי;1784341:
אני ממש לא בטוחה שהדוגמא מתאימה אבל דיסקים זה עם אחריות לכל החיים? אם קניתי נעליים והם נקרעו מותר לי לבוא לחנות לקחת זוג נוסף "אותו דבר בדיוק" ?

ההבדל ברור, דיסקים נשארים שלמים ומצויינים גם אם נשתמש בהם מאות פעמים, נעליים - לא, וכשאני קונה נעליים אני קונה אותם על דעת שעוד שנה/שנתיים אני יקנה עוד זוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רי;1784341:

אם גרפיקאי קנה חבילת פונטים, ובעקבות תקלה הם נמחקו לו מהמחשב - פשוט וברור שהסטודיו יאפשר לו לקבל/להעתיק אותם שוב.

יוצרי הדיסקים כותבים, בניסוחים שונים, ש'קניית הדיסק מקנה זכות שמיעה בלבד, ואיננה מאפשרת להעתיק אותו'.
אם כך, בקניית דיסק קניתי זכות שמיעה. אם הוא נפגם מסיבה כלשהי, הזכות הזו עדיין מגיעה לי.

(בניגוד לנעליים, שקניתי את החפץ עצמו, ולא רק 'זכות שימוש בנעליים').

• הוסף לסימניות
כל דיסק שאני קונה אני מיד צורבת פעמיים.כי אם לא אחרי שמיעה אחת הלך השישים שקל שזה עלה.ולפי דעת תורה זה מותר אבל רק לי לשימוש אישי.לא אחות ולא שכנה.ואחד לאוטו כמובן
ף

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על ספרי לימוד שכותבים בהם. אני קונה חדש מצלמת אותו כמספר ילדי כי כשכותבים בהם קשה למחוק ולהשתמש שוב. זה בסדר?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אבל אשמח לקבל תמונת האלבום של "א גאנצן טאג"
הסתדרתי , תודה ושוב סליחה על ההקפצה המיותרת

• הוסף לסימניות
אם כבר הקפיצו,
יש לי את הדיסק לחיים קינדערגארטן 2,
רק שבדיוק כונן הדיסקים במחשב מסרב לקלוט אותו.

(בטייפ הדיסק מזמן לא עובד כמו שצריך ואני משתמשת בדיסק אונקי שמתחבר לטייפ)
אם יש למישהו ויכול להעלות לי אשמח מאוד.

• הוסף לסימניות
בגל פז הם מטעינים את הנגן עם מבחר עצום של דיסקים ב-10 ₪.
ואם קונים דיסק חדש הם מטעינים אותו במקום גם לנגן -למי שרוצה.

• הוסף לסימניות
יש לי את הסדרה של מאמע לשון בקלטות והיום אין לי איך לשמוע אותם. האם מותר להעתיק אותו?/ לקבל אותו? בכדי שאוכל לשמוע אותם שוב. אם כן אשמח לקבל אותו ב <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי את הדיסקים הבאים והם מלאים בשריטות:

1. מאמע לשון פסח
  2. מאמע לשון א גאנצן טאג
  3. לחיים קינדערגארטן שבת
  4. לחיים קינדערגארטן 2
אם יש למישהו את השירים במחשב, אשמח לקבלם.

תודה.
אני יכול בבקשה לקבל את הדיסקים של לחיים קינדער גארטן 1 ו- 2

• הוסף לסימניות
מקפיצה
ורוצה להעביר לי לנגן את הדיסק קינדרגארטן של פורים שרכשתי
אך אין לי קורא כרטיסים והוא קצת שרוט

אשמח למי שיש קובץ במחשב שישלח לי
למייל chanyk125 בגימייל

תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלחתי לך עכשיו למייל
לא לוקחת על עצמי לגבי זכיות יוצרים/ שמורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה