נכתב ע"י pekanstudio;1095769:בחסדי נעמי, לפי מה שאני ראיתי יש חלק מ"השומרות" 2.5 ש"ח ליח'
נכתב ע"י skl;1097663:איפה בחסדי נעמי, בבני ברק?
נכתב ע"י סיון;1097635:אכן השגתי בחסיד נעמי, תודה!
יש להם 10 דיסקים של השומרות, המחיר הוא 5 ש"ח לדיסק, (2.5 ש"ח זה מחיר לדיסק רגיל של חסדי נעמי).
אשמח לשמוע על עוד שמות של דיסקים של סיפורים (חוץ משרה ולאה - שיש לי את כולם כמעט) ואיפה ניתן להשיג, יש גם דברים חדשים או שלא מוציאים יותר דיסיקים של סיפורים (לשמיעה בלבד)?
תודה
הדיסקים הם הקלטה של הקלטות הראשונות, או של השחזורים?נכתב ע"י תרצה;1097850:בהזדמנות זו, כדאי לזכור שהדיסקים של "השומרות" מיועדים לנשים בלבד. שרות בהם בנות מעל גיל מצוות.
והם אכן דיסקים נהדרים.
נכתב ע"י נוי;1097874:הדיסקים הם הקלטה של הקלטות הראשונות, או של השחזורים?
נכתב ע"י תרצה;1098010:שיחזרו את 2 או 3 הקלטות הראשונות בלבד. ומה ששונה זה רק המנגינות של השירים (והבנות השרות, כמובן). כל השאר נשאר בדיוק אותו דבר.
האם בדיסקים ששמעת היה הבדל במנגינות השירים? לאילו סיפורים הקשבת? (לפי זה אולי נוכל לדעת אם מדובר בהקלטות הראשונות או השחזורים)
יש לי חלקהאם יש למישהו את הדיסקים של השומרות לא בדיסק?
אני מנסה להעתיק אותם לנגן ללא הצלחה.
יש לי בקלטותהאם יש למישהו את הדיסקים של השומרות לא בדיסק?
אני מנסה להעתיק אותם לנגן ללא הצלחה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //