מה קורה פה היום כל הדיסקים בעייתיים
האם הוא מופיע בניהול דיסקים?
(קליק ימני על ההתחל)
לא נפל . ניסיתי עוד כבל. ניסיתי עוד יציאה. ניסיתי עוד מחשבאולי זה בעייה בקורא ניסית יציאה אחרת של יו אס בי או כבל אחר
קרא משו שהפסיק לעבוד? אולי נפל?
@משחזר מידעיש לי דיסק קשיח חיצוני שמחובר למחשב עם כאבל USB
אני מחברת למחשב, נדלקת נורת החיווי בדיסק
אבל המחשב לא מגיב בכלל
לא צליל ולא תמונה
הדיסק מלא בחומר חיוני וחשוב
איך אוכל לפתור את הבעיה?
ראיתי שקיימים כמה אשכולות על הנושא אבל לא מצאתי בהם מענה
תודה
שזה אומר?נשמע בעייה במתאם ולא בדיסק (על סמך השערה לא בטוח)
כדאי לנסות להחליף את המתאם
לא הבנתי כל כךמתאם זה חלק שמחבר בין הכונן קשיח ליציאה יו אס בי
יכול להיות שזה בעייה בדיסק קשיח ואז צריך שיחזור
הייתי באה אבל אני מהמרכזאני מבצע זאת בירושלים
עלות בדיקה-0
השמן יותר, הישן.איזה יציאה של יואסבי זה?
כמה זה אמור לעלות?מצטער שאני לא במרכז
אבל נראה לי שזה לא בעייה של שיחזור
אז שלא יגנבו אותכם בכמה מאות/ אלפי שקלים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים