במרכז
צריך לקנות בערך 30 יחידות
16 ג"ב
לא שווה, לא לגעת.עליאקספרס
תוכלו לעשות גם חריטה או הדפס
אני צריך בכל מקרה לשבוע הקרוב כך שאלי אקספרס לא רלוונטי עבורילא שווה, לא לגעת.
יש קישור?עליאקספרס
תוכלו לעשות גם חריטה או הדפס
יש מלאיש קישור?
לא שווה, לא לגעת.
אני קבלתי המלצה על זהיש קישור?
אליבבא מספק תוך שבוע.אני צריך בכל מקרה לשבוע הקרוב כך שאלי אקספרס לא רלוונטי עבורי
בדיוק דיברתי עכשיו עם אחד שמוכר והוא הציע לי דיסק און קי 32 GB, לכמות הוא מסכים למכור לי ב 20 ש"ח ליח'במרכז
16 ג"ב
גלוי נאות: אני הראשונה שהמלצתי על זהמנסיון, יש הרבה בעיות עם מה שמגיע מעלי אקספרס
במרכז
16 ג"ב
שמח בשבילך. אבל בדר"כ אין "אבא" למוצרים משם. נתקלתי לא אחת בדיסקים שהכילו כביכול כמות גדולה, ובפועל פחות מעשירית. וגם כמות הקריסות היה גבוהגלוי נאות: אני הראשונה שהמלצתי על זה
אחרי שימוש של חצי שנה+
ללא תקלות כלל!!!
הגיע לי תוך שבועים
חוץ ממנו קניתי עוד המון מעולים כולם מנסיון ארוך טווח
![]()
2.76€ 53% OFF|JASTER Freies Kunden Logo Pen drive Gitarre geformte USB stick Holz Box Memory Stick Musik Pendrive Kreative geschenk 64GB 128GB|USB-Flash-Laufwerke| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
2.77€ 18% OFF|JASTER USB 2,0 niedlichen cartoon süßigkeiten stift fall modell USB stick 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB usb stick thumb memory stick geschenk|USB-Flash-Laufwerke| - AliExpress
אני רואה שמוכרים בחנויות במחיר מפולפל את המוצרים האלו בדיוק!!!![]()
2.84€ 33% OFF|Hot 128GB Cartoon Lebensmittel eis 64GB nette Popsicle USB Stick 4GB 8GB 16GB 32GB Stick USB 2,0 Usb stick|USB-Flash-Laufwerke| - AliExpress
היה משהו שהזמנתי ואחרי שימוש של חודש לא עבד וקיבלתי החזר מלא בלי בעיות.שמח בשבילך. אבל בדר"כ אין "אבא" למוצרים משם. נתקלתי לא אחת בדיסקים שהכילו כביכול כמות גדולה, ובפועל פחות מעשירית. וגם כמות הקריסות היה גבוה
שווה להם בשביל המוניטין לשלוח עוד אחד שעלה להם בדיוק חצי שקל.היה משהו שהזמנתי ואחרי שימוש של חודש לא עבד וקיבלתי החזר מלא בלי בעיות.
אין שום בעיות לקנות מסין זה בדיוק מה שהחנויות מביאות
לא הבאתי את המוצר כאן.
קיבלתי החזר ולא עוד מוצר.שווה להם בשביל המוניטין לשלוח עוד אחד שעלה להם בדיוק חצי שקל.
אכן, אבל עדיין, הם כנראה חוששים ממוניטין לא טוב.קיבלתי החזר ולא עוד מוצר.
זה הבדל.
כמה זמן יש לך אותו?אני רואה שמוכרים בחנויות במחיר מפולפל את המוצרים האלו בדיוק!!!![]()
2.84€ 33% OFF|Hot 128GB Cartoon Lebensmittel eis 64GB nette Popsicle USB Stick 4GB 8GB 16GB 32GB Stick USB 2,0 Usb stick|USB-Flash-Laufwerke| - AliExpress
כולם בסביבות חצי שנה+כמה זמן יש לך אותו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים