- הוסף לסימניות
כמדומני שעד עכשיו השתמשתם בתוכנה של רחמים יעקובוב, לא כך?>>> אפשר גם לחפש בגוגל 'הנגן המוגן', ולהוריד משם את התוכנה להתנסות חינם.
בהצלחה רבה!!!
בכל מקרה, הלינק באתר הנ"ל להורדת התוכנה לא פעיל.
כמדומני שעד עכשיו השתמשתם בתוכנה של רחמים יעקובוב, לא כך?>>> אפשר גם לחפש בגוגל 'הנגן המוגן', ולהוריד משם את התוכנה להתנסות חינם.
בהצלחה רבה!!!
www.kakasoft.com
זה אותו אחד מ"הנגן המוגן" ש@בנין הבית היהודי המליץ עליו.יש לי חבר שפיתח הגנת דיסק און קי מהעתקה, זה המספר: 0584321837
אה. אז כל הכבוד לו, הוא תותח.זה אותו אחד מ"הנגן המוגן" ש@בנין הבית היהודי המליץ עליו.
איך אפשר לקבל ממך פרטים,יש פיתרון מיוחד, אני לא יכול להרחיב עליו כי הוא עדיין בשלבי פיתוח והתאמה.
אני כבר משווק אותו לקצת מהלקוחות שלי , אבל הוא עדיין ב PILOT.
מדובר על שילוב של חומרה ותוכנה. זה דיסק און קי מיוחד, שהחומר בו גם מוצפן וגם מוגן בפני העתקה.
1. אם תעתיק את התוכן לדיסק און קי אחר הוא לא יעבוד.
2. אפשר בנוסף לשים סיסמה על החומר ( זה לא סתם סיסמה זה מפתח הצפנה 256ביט BLOWFISH AES למי שמכיר)
3. אפשר לשים תאריך תפוגה שאחרי זה החומר כבר לא יעבוד.
4. הפנינה שבכתר (עדיין בפיתוח) - מניעה של צילום מסך (בעיה קשה בסרטים) - זה עובד חלקי כעת, ואפשר לצלם עם כלים מיוחדים אבל בצורה רגילה קשה.
הפיתרון ממש לא זול , אבל למי שהשקיע המון כסף בתוכן זה די חשוב.
לך תראה כמה סרטים חרדיים כבר רצים בדוסינט וכו יש עם זה עוגמת נפש עצומה למפיקות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים