דיסק און קי נעול?

• הוסף לסימניות
מופיעה לי הודעה כשאני רוצה למחוק קובץ "הדיסק מוגן בפני כתיבה"
איך מבטלים את זה?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לך לחצן HOLD? א"כ שם טמונה הבעיה, אם לא אז הבעיה רצינית מאד.

• הוסף לסימניות
אין כפתור בצד מחוץ לדיסק און קי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;824652:
אין כפתור בצד מחוץ לדיסק און קי

לא.

בעבר ניסה DVD COEN לסדר את הבעיה וזה לא הלך
חשבתי שיש כבר פתרון אבל אצלי זה לא הולך, הוא ממשיך להיות מוגן מפני כתיבה

אשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון

• הוסף לסימניות
אני זרקתי לפח..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MIRIBZ00;824975:
אני זרקתי לפח..
אני עדיין עובדת על עצמי שלא להתיאש
בינתיים אני מחשיבה אותו כדיסק גיבוי (שכבר לא מקבל , אבל לפחות שומר על הקבצים שהיו)

דרך אגב, טכנאי בדק לי אפשרויות תיקון באתר שלהם והיה רשום שם שהם מודעים לבעיה אך בינתיים אין לה פתרון.
מעניין אם אצל כולם הבעיה באותה חברה, איזה יש לכם?

• הוסף לסימניות
בדיוק קרה לי אותו עכשו גם, עם דיסק חדש CRUZER
בבאג בדקו אותו שניים במשך 20 דקות ולא הצליחו.

• הוסף לסימניות
בכרטיס של מצלחה יש בצד כפתור זעיר שכשנמצא על מצב נעול, זה נועל את הכרטיס. לםעמים מה שקורה שהכפתור פשוט נופל ואז הכרטיס נעול, מה שצריך לעשות זה לקחת כפתור כזה מכרטיס ששוה פחות (נניח מכרטיס של 32 מגה ולהעביר לכרטיס של 8 גי'גה) פשוט פותחים את הכרטיס של המצלמה בעדינות בעזרת סכין מין הצד ולאחר מכן מדביקים עם סלוטפ.
אם הבעיה היתה בכרטיס של מצלמה אז זה הפתרון, אם הבעיה בדיסק און קי רגיל, אז מה שכתבתי יכול לעזור לידע כללי... אבל הפתרון כנראה נעוץ בכך ששיחקו בהגדרות של הדיסק און קי או שקיבל מכה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה