דיסק און קי שלא נפתח במחשב מסוים

• פותח הנושא 22
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דיסק און קי אחר כן נפתח באותו מחשב, ואותו דיסק און קי נפתח במחשבים אחרים
היש תופעה כזאת ומה עושים נגדה?

• הוסף לסימניות
במחשב הזה כרטיסי זיכרון אחרים נפתחים?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה לא נפתח, הוא לא מופיע בכלל, יש חיווי על התקן שלא זוהה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;596796:
מה הכוונה לא נפתח, הוא לא מופיע בכלל, יש חיווי על התקן שלא זוהה?
כשאני מכניסה אותו כתוב זוהתה חומרה חדשה, אבל במחשב שלי לא רואים אותו

• הוסף לסימניות
בעצם עכשיו הכנסתי דיסק און קי נוסף וגם הוא לא נפתח, אבל יש כאלה שכן נפתחים (לא ברור)

• הוסף לסימניות
לחצן ימני על המחשב שלי - ניהול - דיסקים קשיחים ושם אמור להופיע הדיסק און קי שלא מופיע במחשב שלי, לחצן ימני עליו - פתח והופ זה פתוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;596937:
לחצן ימני על המחשב שלי - ניהול - דיסקים קשיחים ושם אמור להופיע הדיסק און קי שלא מופיע במחשב שלי, לחצן ימני עליו - פתח והופ זה פתוח.

ממש ממש תודה, טוב לדעת, אבל מסיבה לא ברורה פתאום עכשיו הכנסתי אותו לבדוק והוא נפתח בדרך הרגילה אחרי שבוע שאני נאבקת איתו,
אולי משהו יודע מה עובר עליו?

• הוסף לסימניות
כשמכניסים DOK למחשב, המחשב באופן אוטומטי מקצה אוׁת לכונן. לפעמים קורה שהאות שהמחשב מוגדר כברירת מחדל לתת לכונן כבר מוקצית לכונן אחר ולכן בחשב שלי לא תראו אותו.
הפתרון הוא, לאחר שמחברים את הDOK למחשב, להכנס לניהול דיסקים שתחת ניהול (לחצן ימני על המחשב שלי בשולחן העבודה > ניהול) ושם לשנות את אות הכונן של הDOK לאות פנויה שאיננה בשימוש של כונן אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;597636:
כשמכניסים DOK למחשב, המחשב באופן אוטומטי מקצה אוׁת לכונן. לפעמים קורה שהאות שהמחשב מוגדר כברירת מחדל לתת לכונן כבר מוקצית לכונן אחר ולכן בחשב שלי לא תראו אותו.
הפתרון הוא, לאחר שמחברים את הDOK למחשב, להכנס לניהול דיסקים שתחת ניהול (לחצן ימני על המחשב שלי בשולחן העבודה > ניהול) ושם לשנות את אות הכונן של הDOK לאות פנויה שאיננה בשימוש של כונן אחר.
תודה רבה!
אין לך מושג כמה עזרת לי. הייתי אובד עצות, ביום בהיר המחשב לא זיהה את הדיסק.
עשיתי כעצתך ואכן על אותה אות היו שני כוננים.
השאלה היא איך זה עבד זמן רב ופתאום זה השתבש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה