דיסק און קי של סאן דיסק לא מוצג

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה
באמצע העברת קבצים לדיסק און קי פתאום הוא נעלם
הוצאתי והכנסתי אותו והוא משמיע צליל חיבור אבל בפועל הוא לא מוצג לא במחשב שלי ולא בניהול דיסקים.
יש מה לעשות? או שלזרוק לפח? זה כבר הדיסק און קי השני שזה קורה לי!
תודה

• הוסף לסימניות
לא יודע מה הבעיה, אבל בכללי דיסק און קי זהו ציוד מתכלה ומתקלקל (ולכן תמיד כדאי שיהיו גיבויים נוספים).
מנסיוני - לעיתים הדיסקון מתקלקל חלקית ואז הוא יפעל במחשבים מסויימים, או ביציאות USB אחרות. שווה לנסות. לפעמים ישנה בעיית מגעים, ואז אפשר לנסות להכניס אותו לא-עד-הסוף ליציאת הUSB והוא ייקלט. בכל אופן מסתבר שגם אם הוא ימשיך לעבוד - הוא כבר בתהליך נבילה וגסיסה ושווה לגבות אותו ולקנות חדש.

• הוסף לסימניות
חובה כמובן לבדוק במחשב אחר כדי לדעת באופן סופי מה קורה,

ועשו לעצמכם טובה, אל תקנו ציוד של sandisk

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכם
לא נראה שזה בעיית מגעים וכד' כי נסיתי בכל היציאות USB
גם במחשב אחר זה לא עובד - כלומר רק משמיע צליל חיבור וזהו

מזל שאין שם חומר
תודה בכל מקרה

• הוסף לסימניות
קניתי לאחרונה של חברה אחרת ועושה לי הרבה יותר בעיות, כמעט מהרגע הראשון. אי אפשר להכליל.
דרך אגב הוצאת הדיסקון בצורה 'לא בטוחה' בWindows מקלקלת אותו גם אם נראה לנו שלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2274580:
חובה כמובן לבדוק במחשב אחר כדי לדעת באופן סופי מה קורה,

ועשו לעצמכם טובה, אל תקנו ציוד של sandisk

של מי אתה ממליץ??

אני ממש מבסוט מהם ואני טוחן אותם

לא בגירסאות הפשוטות אבל של הדיסקים אלא הטובים יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2274737:
לא בגירסאות הפשוטות אבל של הדיסקים אלא הטובים יותר

למה הכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י N.O;2274585:
תודה רבה לכם
לא נראה שזה בעיית מגעים וכד'
יכול להיות בעיית מגעים או רכיב אחר (פיוז וכו')
נכתב ע"י N.O;2274585:
כי נסיתי בכל היציאות USB
גם במחשב אחר זה לא עובד
לא מגעים של המחשב, אלא מגעים בדיסק און קי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה