קניות באתרים מחו"ל דיסק און קי 2000 ג'יגה ב60 שקל מישהוא יודע?

• הוסף לסימניות
לא נשמע לא אמין, אלא לא אמין, חבל על הדיבורים...

• הוסף לסימניות
חבר שלי קנה משהו דומה גי'גה בכמה עשרות שקלים, לא עובד.

• הוסף לסימניות
ממה שראיתי בזאפ, הנפח הכי גבוה לגודל הזה, הוא 256 GB.

• הוסף לסימניות
כמו שלא האמנו שיהיה 250 גיגה באונקי כששילמנו 300 ש"ח על 256 מגבייט כך גם זה יתקדם ויתפתח בעתיד

• הוסף לסימניות
כמו שלא האמנו שיהיה 250 גיגה באונקי כששילמנו 300 ש"ח על 256 מגבייט כך גם זה יתקדם ויתפתח בעתיד
הלואי
אני הזמנתי
נחכה שבועים שלוש ונראה מה יהיו חלומותינו
מקסימום איביי יזכו אותי

• הוסף לסימניות
תעדכני אם זה נכון ושווה.
תודה

• הוסף לסימניות
א. תעדכן
ב. בעז"ה
למה לא

• הוסף לסימניות
קניתי שניים כאלו באתר אחר.
המחשב זיהה את הנפח כ- 2TB אבל למעשה - נתן להכניס רק כמאה ג'יגה.
עדין חשבתי שהיה שווה.
בפעמים הבאות שהכנסתי את האונקי - חלק מהחומר נעלם,
וכל חומר שמחקתי - נמחק אבל המקום שתפס לא התפנה(משהו כמו זכרון ח"פ)
בקיצור - מומלץ מאד.

• הוסף לסימניות
כנראה שזה עדיין לא נמכר באתרים כמו איביי אבל בגדול יש גם משהו בגודל סרגל שמכיל כ250 טרה או יותר.

• הוסף לסימניות
אני קניתי כזה דיסק און קי והוא לא היה שווה את הפלסטיק שלו
לא עבד ומלא שגיאות

• הוסף לסימניות
קניתי שניים כאלו באתר אחר.
המחשב זיהה את הנפח כ- 2TB אבל למעשה - נתן להכניס רק כמאה ג'יגה.
עדין חשבתי שהיה שווה.
בפעמים הבאות שהכנסתי את האונקי - חלק מהחומר נעלם,
.
כנ''ל אצלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה