דיסק אונקי דורש אתחול---דחוף!

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות?
אני לא רוצה לאתחל יש לי שם מלא קצים חשובים לא מגובים בשום מקום.

• הוסף לסימניות
אני מנסה לתקן דיסק און קי שדורש איתחול.
הורדתי את התוכנה, אבל האפשרות של 'Fix Boot Sector' לא ניתן ללחיצה.
עשיתי על זה SuperScan, וזה תקוע על 54% כבר הרבה זמן.
הוא נתן בהתחלה איזה 20 דק' לסיום, ועכשיו זה כמעט שעה.
יש למישהו כיוון?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לתקן דיסק און קי שדורש איתחול.
הורדתי את התוכנה, אבל האפשרות של 'Fix Boot Sector' לא ניתן ללחיצה.
עשיתי על זה SuperScan, וזה תקוע על 54% כבר הרבה זמן.
הוא נתן בהתחלה איזה 20 דק' לסיום, ועכשיו זה כמעט שעה.
יש למישהו כיוון?
מה הפירוש לא ניתן ללחיצה?
אולי תנסה שוב?

• הוסף לסימניות
הנה, בבקשה
1737325199929.png

• הוסף לסימניות
מה אפשר לעשות?
אני לא רוצה לאתחל יש לי שם מלא קצים חשובים לא מגובים בשום מקום.
לא לאתחל!
בנוסף אם הקבצים חשובים לא כדאי לעשות תיקון [מה שהציעו כאן למעלה], זה עלול לגרום יותר נזק מתועלת, ובכלל לא כדאי לעבוד על הדיסק עצמו, עדיף ליצור עותק בינארי ולעבוד על העותק.

• הוסף לסימניות
לא לאתחל!
בנוסף אם הקבצים חשובים לא כדאי לעשות תיקון [מה שהציעו כאן למעלה], זה עלול לגרום יותר נזק מתועלת, ובכלל לא כדאי לעבוד על הדיסק עצמו, עדיף ליצור עותק בינארי ולעבוד על העותק.
התיקון המדובר לא עלול להזיק.
מה שכן, שאם זה לא יכול לפתור את הבעיה אכן צריך ליצור עותק ולעבוד עליו (עדיף לשלם לאדם המקצועי בתחום)
יש הרבה תוכנות טובות כגון Rסטודיו אבל מי שלא יודע איך לעבוד איתם יכול רק להזיק

• הוסף לסימניות
אני דוקא חושב שזה כן יכול להזיק, מכיון שלהבנתי זה כנראה בונה את המחיצה מחדש, מה שיכול לגרום לקבצים להיפגם, אבל זו רק דעתי.
ליצור עותק זה יחסית פשוט, אפשר לעשות את זה די בקלות בR-studio או בתוכנות נוספות. [HXD למשל]. אבל צריך התקן איחסון באותו גודל של הקודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה