דיסק אונקי מוגן מפני כתיבה?! יש דבר כזה?

• הוסף לסימניות
שלום,
דיסק אונקי חדש של סאן דיסק, קטן כזה, כמו צ'יפ, מצורפת תמונה של הסוג שלו.
המחשב לא נותן להעתיק אליו כי הוא מוגן מפני כתיבה.
כמובן שגם אתחול א"א לעשות.
מישהו מכיר? יש פתרון?
תודה מראש.
38868656c.gif

• הוסף לסימניות
אולי זה יכול להיות למי שרוצה למכור דיסק של מוזיקה וכדומה ולא רוצה שהשתמשו בזה לעוד דברים
(ואולי גם שלא יוכלו להעתיק?

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון וידע בתחום הזה יותר מרוב אלה שהגיבו שם
ובקיצור, רוב הפעמים מדובר בחסימה שהיא לא ברמת מערכת הקבצים ולכן אין איך לשחרר אותה
אם אתה רוצה שאני ינסה בשליטה מרחוק - בשמחה

• הוסף לסימניות
יש לי ניסיון וידע בתחום הזה יותר מרוב אלה שהגיבו שם
ובקיצור, רוב הפעמים מדובר בחסימה שהיא לא ברמת מערכת הקבצים ולכן אין איך לשחרר אותה
אם אתה רוצה שאני ינסה בשליטה מרחוק - בשמחה
@מתכנת חובב אולי בכל זאת תואיל בטובך להתחבר אלי? תודה מראש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רק אם זה עושה את הבעיה באותו מחשב, אבל אם כשמחברים למחשב אחר עדיין יש את הבעיה, סימן שהבעיה באונקי ואז לא עוזר התוכנה שהבאת שס"ה משנה הגדרות במחשב
אני חושב שהיא יכולה לבטל גם פר מכשיר רק שזה נמצא באחד התפריטים ולא במסך הראשי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה