דיסק אונקי משוגע

• הוסף לסימניות
נהיה לי וירוס מוזר לדיסקים אונקיים, אני מכניסה אותם למחשב ואז הם הופכים לקיצורי דרך וכן, נוספים קבצים מוזרים כמו תי=קיה שנקראת My picture וכן Java(TM
זה קרה לי גם דיסק אונקי חדש, ולא עזר שעשיתי לו איתחול. (הקובץ new fix לא עוזר לי בבעיה הזו) מצורף תמונה של הדיסק החדש שעבר אתחול. התקיה היחידה שפתחתי בו זה התקיה malky. השאר נוצר מעצמו.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 121 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עכשיו גילתי חוץ מהוירוס של הקיצורי דרך בדיסקים אונקיים, יש לי משהו מוזר בכל המחשב!!!!!
כל פעם כמדליקים את המחשב רואים את זה:
צפה בקובץ המצורף 244510
ובכל(!) תקיה ששמורה במחשב (נראה לי רק בC) נהייתה כזו תקיה(מה שמודגש בצהוב)-
צפה בקובץ המצורף 244512
שא"א למחוק ואם נוגעים בה ופותחים אותה- המחשב נכבה!!!!

קבצים מצורפים

• ,l,ui,.PNG
    KB 31 · צפיות: 12
  • hgngu.PNG
    KB 94.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האנטי ווירוס מעודכן במחשב?
אולי כדאי פשוט טוב לעשות סריקת ווירוסים
ויכול להיות שהאונקי היה לו ווירוס, וזה הכניס ווירוס למחשב אחרי זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה