דיסק אונקי 512 ג"ב לא מראה קבצים

• הוסף לסימניות
יש לי "דיסק אונקי" עם קיבולת של 512 ג"ב מחברת קינגסטון. יש לו שני מערכות קבצים 1. exFat והשני מערכת קבצים רגילה NTFT
מה שקורה. העתקתי לתוכו חומר מהמחשב זה אמנם מראה על זה שהוא מלא לפי החומר שהיה קיים במחשב, אבל בפועל אני לא רואה את הקבצים. סרקתי באמצעות תוכנות של וירוסים ורוגלות כל מה שהיה פה בעבר בפורומים ואין כמובן וירוס, כמו"כ עשיתי הצג קבצים מוסתרים, והסר הגנה מקבצים של מערכת הפעלה. ועדיין לא רואים את הקבצים, מה שבטוח שהקבצים ישנם על "הדיסק אונקי" כי הם תופסים נפח. יש לציין שחלק קטן מהקבצים שהעתקי בהזדמנות אחרת מופיעים שם.
למי הפתרונים?

• הוסף לסימניות
כשאתה מסמן שיציג קבצי מערכת וקבצים מוסתרים
במחשב בכללי אתה כן רואה קבצי מערכת ?

• הוסף לסימניות
זה בעיה ידוע אולי אל תעתיק הרבה חומר ביחד

• הוסף לסימניות
איזה גודל המחיצה של ה EXFAT ?
ה EXFAT פחות אמין מה NTFS

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1425984:
איזה גודל המחיצה של ה EXFAT ?
ה EXFAT פחות אמין מה NTFS

הוא לא מחולק למחיצות
כשאני מחבר את האונקי (לאחר פירמוט) הוא מיוצג כדיסק נשלף ועליו רשום 499 גי' פנוי מתוך 499
את שתי מערכות הקבצים ראיתי כשניסיתי לעשות אתחול ואז הוא שאל על איזה מערכת ברצונך לבצע איתחול, איתחלתי את 2 המערכות

• הוסף לסימניות
הוא כנראה שאל לאיזה מערכת לאתחל. ומה בחרת?

• הוסף לסימניות
יש לדעת שדיסק און קי שעובד עם מערכת מיקרוסופט יכול לעבוד עם מחיצה אחת בלבד זה לא הארד דיסק חיצוני שאפשר לחלק לכמה מחיצות...לכן מומלץ ביותר לנסות עכשיו עם לינוקס אולי אפילו טבלט עם אנדרואיד ולראות...אבל בכללי טוב לעבוד בדיסק או קי רק במחיצה אחת ראשית וכמובן פורמט ntfs

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1426906:
יש לדעת שדיסק און קי שעובד עם מערכת מיקרוסופט יכול לעבוד עם מחיצה אחת בלבד זה לא הארד דיסק חיצוני שאפשר לחלק לכמה מחיצות...לכן מומלץ ביותר לנסות עכשיו עם לינוקס אולי אפילו טבלט עם אנדרואיד ולראות...אבל בכללי טוב לעבוד בדיסק או קי רק במחיצה אחת ראשית וכמובן פורמט ntfs

אין לי ענין שיהיה שם מחיצות טוב לי שהוא בקיבולת אחת גדולה
מה שמפריע לי כרגע שהחומר עולה ולא מוצג.
ממה שהצלחתי לברר יתכן ששטח האיחסון שלו אינו עומד על 512 כפי שהיצרן הסיני מייצג אלא הוא זיוף ב framework של הדיסק הזה, איך אפשר לבדוק את זה?

• הוסף לסימניות
אחרי שעושים אתחול, זה לא נמחק? בדיוק עכשיו מסרתי את הגיבוי לטכנאי כל החומר של האולפן משנה קודמת נמצא שם (בסביבות ה1000 ג'יגה) יש לי עוד גיבוי של השנה , ואני מפחדת שאני צריכה גיבוי לגיבוי?

• הוסף לסימניות
יש תוכנות בדיקה כמו H2testw אבל אם באמת קנית אותו בזול כמעט בטוח שזה הבעיה כי 512 גיגה בדיסק און קי אמור לעלות המון כסף ובאמת שגם אני נתקלתי בזיופים שכאלה שמכרו 128 גיגה ב60 שח לפני שנתיים ופשוט זה שקר גס!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עויזר;1424932:
יש לי "דיסק אונקי" עם קיבולת של 512 ג"ב מחברת קינגסטון. יש לו שני מערכות קבצים 1. exFat והשני מערכת קבצים רגילה NTFT
מה שקורה. העתקתי לתוכו חומר מהמחשב זה אמנם מראה על זה שהוא מלא לפי החומר שהיה קיים במחשב, אבל בפועל אני לא רואה את הקבצים. סרקתי באמצעות תוכנות של וירוסים ורוגלות כל מה שהיה פה בעבר בפורומים ואין כמובן וירוס, כמו"כ עשיתי הצג קבצים מוסתרים, והסר הגנה מקבצים של מערכת הפעלה. ועדיין לא רואים את הקבצים, מה שבטוח שהקבצים ישנם על "הדיסק אונקי" כי הם תופסים נפח. יש לציין שחלק קטן מהקבצים שהעתקי בהזדמנות אחרת מופיעים שם.
למי הפתרונים?

מתוך נסיון שלי עם אותו דיסק און קי הפתרון הוא מילה אחת מחוברת בלוף-סיני למרות המשקל הכבד של הדיסק און קי לכאורה הוא פשוט בלוף סיני נא להיזהר ולהזהיר אחרים

• הוסף לסימניות
איך ניתן לבדוק כזה דבר כשקונים

• הוסף לסימניות
מהרגע הראשון תיארתי לעצמי שזה יכול להיות זיוף, אבל כתבת שזה של קינגסטון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1428222:
מהרגע הראשון תיארתי לעצמי שזה יכול להיות זיוף, אבל כתבת שזה של קינגסטון.

אכן "קינגסטון" ככה מוטבע על האונקי וכך גם על האריזה

• הוסף לסימניות
וכמה עלה?
לקינגסטון יש כאלה.

אגב, ניתן לבדוק את זה (לפי מספר סידורי וכדו').

• הוסף לסימניות
אכן זה ידוע שדיסקאוןקי מהסוגים האלה הם בדרך כלל סיניים ומזוייפים,
מקורי כזה עולה מאוד יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה