דרוש מידע דיסק אנחנו וצאצאינו פסח תשפ"ג

• הוסף לסימניות
מי שיש לו קישור או דרך להעלות את הדיסק אשמח
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכנסתי דרך 'נדרים פלוס' ל'אנחנו וצאצאינו',
שילמתי 4 ש"ח,
ו-כלום ..!
שלחו לי רק קבלה ...

מה הולך איתם ?

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי אותו פעולה ושום דבר...
שלחתי להם מייל ועדיין אין מענה
כנראה שהם עמוסים מאוד, או שהדיסק עדיין לא יצא...

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי אותו פעולה ושום דבר...
שלחתי להם מייל ועדיין אין מענה
כנראה שהם עמוסים מאוד, או שהדיסק עדיין לא יצא...

מה זאת אומרת עמוסים ?
איך זה קשור ?
הם צריכים לשלוח לינק אוטומטית ברגע שמשלמים ...

מה ההפקרות הזאת ?

• הוסף לסימניות
זה לא דף נחיתה ששולח אוטומטית קישור להורדה, זה מגיע אליהם למייל והם צריכים לבדוק מי שילם ולשלוח לו קישור
בפעמים הקודמות הם היו יותר מאורגנים קורה שלא, לא?

• הוסף לסימניות
זה לא דף נחיתה ששולח אוטומטית קישור להורדה, זה מגיע אליהם למייל והם צריכים לבדוק מי שילם ולשלוח לו קישור
בפעמים הקודמות הם היו יותר מאורגנים קורה שלא, לא?

מה ההגיון ?
לבדוק אחד אחד ?
וכל זה בשביל 4 ש"ח ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
משום מה אני רואה שנשמטו כמה רצועות

כנראה שלקח לזה זמן ליטען. יש הכל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעוניינים לקבל ערכת פסח של אנחנו וצאצאינו תשפ"ג למייל
נא לשלוח בקשה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה