כללי דיסק גיבוי חיצוני

• הוסף לסימניות
של איזה חברה כדאי לי לקנות?
יש לי של WD וכבר נמחק לי פעמיים כל החומר,

אשמח ליעוץ,
תודה!!

• הוסף לסימניות
WD מעולים! יש Toshiba גם מעולים.

• הוסף לסימניות
הייתי ממליץ לך sp (סיליקון פאוואר).

• הוסף לסימניות
אני גם מחפש לקנות,
מישהו התנסה עם הכוננים של Transcend.
[מצורף תמונה]. מבחינת המבנה של הכונן קראתי שהוא
ממש עמיד [עבר מבחני ריסוק נוקשים בהצלחה.......].

אבל מבחינת השמירה על הקבצים והעברת נתונים וכו',
למישהו יש נסיון איתו????

צפה בקובץ המצורף 284163

קבצים מצורפים

• b_3.jpg
    KB 15.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
הייתי רוצה גם לדעת, פשוט עברתי מס' "חוויות" לא נעימות עם כל מיני.. פשוט מכה קטנה והלך כל החומר. מה שיוצא זה שאני לא סומכת בכלל על שום כלום. יש משהו עמיד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק212;2003519:
טוב, חפרתי קצת בפורום [שווה להריץ חיפוש "דיסק חיצוני"],
אני חושב שהאשכול הזה יעניין אתכם,

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=171822&highlight=דיסק+גיבוי

[שימו לב להודעה מס' 11]

תגובה מעניינת, גם אני נדפקתי עם ה-WD ואני אישית לא ממליצה
לכן אני מאוד רוצה לדעת מה מומלץ
אבל אני רואה שאין פה אחד על משהו מסויים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה