דיסק גיבוי

• הוסף לסימניות
יש ברשותי דיסק גיבוי 1000 ג'יגה
בזמן האחרון כל פעם שאני מכניסה אותו למחשב הוא כותב לי שיש לבצע אתחול
הוא מכיל המון חומר חשוב שאני ממש לא יכולה שהוא יאבד לי, מה עושים???
משהו נתקל בבעיה כזאת? איך פותרים אותה?

• הוסף לסימניות
לי קרה אותו דבר עם דיסק און קי.
מה שמוזר זה שבמחשבים אחרים הוא נפתח בלי בעיה ורק במחשב שלי בבית הוא דורש אתחול.
ניסיתי לאשר לו אתחול ואז הוא נתן הודעה שמערכת הקבצים של הדיסק און קי לא מזוהה.
נתתי את המחשב לטכנאי שעבד עליו כמה שעות ובסוף הרים ידיים והציע פרמוט כללי למחשב, מה שלא כל כך התחשק לי לעשות.
האמת, שכבר התיאשתי ממנו אבל אולי באמת מישהו מכיר דרך לטפל בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tofi;1425391:
לי קרה אותו דבר עם דיסק און קי.
מה שמוזר זה שבמחשבים אחרים הוא נפתח בלי בעיה ורק במחשב שלי בבית הוא דורש אתחול.
ניסיתי לאשר לו אתחול ואז הוא נתן הודעה שמערכת הקבצים של הדיסק און קי לא מזוהה.
נתתי את המחשב לטכנאי שעבד עליו כמה שעות ובסוף הרים ידיים והציע פרמוט כללי למחשב, מה שלא כל כך התחשק לי לעשות.
האמת, שכבר התיאשתי ממנו אבל אולי באמת מישהו מכיר דרך לטפל בזה?

הטכנאי אמר לך שפרמוט למחשב אמור לפתור את הבעיה?
כי אני פשוט לא יכולה לתת לדיסק הזה אתחול כי שמור בו חומר מאוד חשוב שנמצא רק בו
מה שמוזר לי שהוא יחסית חדש ולא השתמשתי בו כל כך הרבה, אלא אם כן זה איזשהו וירוס שהוא קיבל מאיזשהו מחשב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1425447:
ניסית בכמה מחשבים?

לא, אבל אחרי התגובות שלכם, אני אנסה ואבדוק במחשב אחר, לראות היכן הבעיה בדיסק או במחשב (ואני מקוה שבמחשב...)

• הוסף לסימניות
אצלי מבקש איתחול בכל המחשבים שנכנס
מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה