כללי דיסק ועטיפה לפני הדפסה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע הערות והארות קצת דחוף לי.

תודה רבה.

קבצים מצורפים

• דיסק.jpg
    KB 733.2 · צפיות: 0
  • עטיפה.jpg
    KB 823 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
העיצוב יפה!
האם לקחת בחשבון את העיגול במרכז הדיסק?

• הוסף לסימניות
מאד יפה ונראה סט למה שהעלית לאחרונה.

• הוסף לסימניות
אולי לתת יותר צבע חי, כעת זה קצת אנמי - לטעמי.

• הוסף לסימניות
תן קצת עיטורים ותרכך את השפיצים זה מידי נוקשה
אגב צבע צהוב חרדל משדר שנאה...........

• הוסף לסימניות
צבעים מעניינים ושונים.
למה התכשיט כ"כ 'על' הקצה?
והייתי עושה איזה משחק טיפוגרפי מהמילים אהבה וכסף (ב2 שורות, גדלים שונים. משהו.)

תבדוק שוב מה שדיזיינר אמר לך.
זה לא רק העיגול, יש גם כמה מ"מ סביבו שלא מודפס.

• הוסף לסימניות
בד"כ משאירים עיגול ללא טקסטים ואובייקטים, (רק עם הרקע) בקוטר של כ-4 ס"מ.
העיצוב נחמד, חסר קונטרסט בגוונים

• הוסף לסימניות
תבדוק שוב מה שדיזיינר אמר לך.
זה לא רק העיגול, יש גם כמה מ"מ סביבו שלא מודפס.[/QUOTE]

היות וזה התחום שלי צריבה והדפסת דיסקים אני מודע למידות וזה בסדר מה גם שאני מדפיס עד הסוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה