דיסק חיצוני לא מתחבר

• הוסף לסימניות
אני מנסה לחבר את הדיסק החיצוני שלי למחשב והוא לא מגיב. אני מחליפה כבל USB ומגלה את ה"בְּרָאך"...
משהו בשקע שלו בחיבור לדיסק נעלם, ואין לכבל על מה להתפס:eek:
יש מה לעשות לזה?
תענו בבקשה מהר, אני במתח:eek:

• הוסף לסימניות
איזה דיסק? קטן או גדול? של איזו חברה? ומה נפח הקיבולת שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1034756:
איזה דיסק? קטן או גדול? של איזו חברה? ומה נפח הקיבולת שלו?
דיסק קשיח חיצוני של 1 טרהבייט (ככה כותבים?)
גודל 20*25*3 ס"מ בערך
של סיגייט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1035044:
מנותבת...
אפשר את עיקרי הדברים?
פרטי הדיסק בהודעה הקודמת

את צריכה לקנות מוצר כזה:
מארז חיצוני לדיסק קשיח 2.5 אינץ' ממשק פנימי SATA, חיבור חיצוני USB.

המחיר של זה נע בין 50 ש"ח באיביי, 80 ש"ח בארץ, ועד 100+ ש"ח בחניות יקרות מקומיות.

• הוסף לסימניות
אכן, אם אתם עוברים בבני ברק, יש לי כזה בבית במחיר איביי.

• הוסף לסימניות
הרבה חברות (בעיקר סיגייט ו WD) בהרבה דגמים מלחימים את החיבור USB על הדיסק קשיח עצמו , בעיקר כדי לאפשר הורדת מחירים של דיסקים חיצוניים בלי לפגוע בשוק של דיסקים רגילים (בלי קופסא) ואז את חייבת טכנאי עם ידע בהלחמות שיסדר בחזרה את החיבור USB על הלוח של הדיסק לפעמים זה פשוט ולפעמים זה מאוד מסובך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1036445:
הרבה חברות (בעיקר סיגייט ו WD) בהרבה דגמים מלחימים את החיבור USB על הדיסק קשיח עצמו , בעיקר כדי לאפשר הורדת מחירים של דיסקים חיצוניים בלי לפגוע בשוק של דיסקים רגילים (בלי קופסא) ואז את חייבת טכנאי עם ידע בהלחמות שיסדר בחזרה את החיבור USB על הלוח של הדיסק לפעמים זה פשוט ולפעמים זה מאוד מסובך.
פתחתי את המארז, וראיתי בפנים שהדיסק קשיח מוגן במעטפת ברזל מולחמת, כך שאם אני רוצה דבר ראשון לחבר את הדיסק למחשב לגבות את החומר-אני חייבת לשבור את ההלחמה. לזה אתה מתכוון?
א"כ מה עושים במקרה כזה?
מארז חיצוני לא יפתור לי את הבעיה?

• הוסף לסימניות
אל תשבור כלום.
אפשר תמונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1036837:
אל תשבור כלום.
אפשר תמונה?
בבקשה
אויש התמונה השניה מטושטשת, הוא זז באמצע הצילום.
אם זה חשוב אצלם שוב

קבצים מצורפים

• IMG_0232[1].JPG
    1.9 MB · צפיות: 19
  • IMG_0233[1].JPG
    1.6 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אז ראשית, לפי התמונה בכלל מדבר בגדול 3.5 אינץ' ולא על 2.5 כפי שדיברו כאן כל הזמן.
ניתן פשוט לפרק ולהכניס למחשב נייח רגיל כדיסק נוסף ולבדוק.
בהצלחה מרובה.
פשוט תיקח סכין יפני ותתחיל לפרק.
כמו בסרטון המצורף:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=6E42745161614345776C343D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1037276:
אז ראשית, לפי התמונה בכלל מדבר בגדול 3.5 אינץ' ולא על 2.5 כפי שדיברו כאן כל הזמן.
ניתן פשוט לפרק ולהכניס למחשב נייח רגיל כדיסק נוסף ולבדוק.
בהצלחה מרובה.
פשוט תיקח סכין יפני ותתחיל לפרק.
כמו בסרטון המצורף:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=6E42745161614345776C343D
הבנתי. תודה רבה רבה.
וכעת אחרי שהוא יהיה מפורק, ואני אחבר אותו למחשב ויוציא את החומר, יש לי עדיין סיכוי לתקן את החיבור USB ולהשתמש בו כדיסק חיצוני או שפספסתי אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1037462:
הבנתי. תודה רבה רבה.
וכעת אחרי שהוא יהיה מפורק, ואני אחבר אותו למחשב ויוציא את החומר, יש לי עדיין סיכוי לתקן את החיבור USB ולהשתמש בו כדיסק חיצוני או שפספסתי אותו?
תמיד תוכל לקנות קופסא ל3.5 ולהפוך חזרה לחיצוני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה