דיסק קשיח חיצוני של 1 טרהבייט (ככה כותבים?)נכתב ע"י פרסומון;1034756:איזה דיסק? קטן או גדול? של איזו חברה? ומה נפח הקיבולת שלו?
מנותבת...נכתב ע"י שמח לעזור;1034779:לקנות קופסא חדשה ולהעביר את הדיסק.
הנה המוצר: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-drivercase&db508651=508653&db404618=404619
נכתב ע"י גפ"ן;1035044:מנותבת...
אפשר את עיקרי הדברים?
פרטי הדיסק בהודעה הקודמת
פתחתי את המארז, וראיתי בפנים שהדיסק קשיח מוגן במעטפת ברזל מולחמת, כך שאם אני רוצה דבר ראשון לחבר את הדיסק למחשב לגבות את החומר-אני חייבת לשבור את ההלחמה. לזה אתה מתכוון?נכתב ע"י bris;1036445:הרבה חברות (בעיקר סיגייט ו WD) בהרבה דגמים מלחימים את החיבור USB על הדיסק קשיח עצמו , בעיקר כדי לאפשר הורדת מחירים של דיסקים חיצוניים בלי לפגוע בשוק של דיסקים רגילים (בלי קופסא) ואז את חייבת טכנאי עם ידע בהלחמות שיסדר בחזרה את החיבור USB על הלוח של הדיסק לפעמים זה פשוט ולפעמים זה מאוד מסובך.
בבקשהנכתב ע"י פרסומון;1036837:אל תשבור כלום.
אפשר תמונה?
הבנתי. תודה רבה רבה.נכתב ע"י פרסומון;1037276:אז ראשית, לפי התמונה בכלל מדבר בגדול 3.5 אינץ' ולא על 2.5 כפי שדיברו כאן כל הזמן.
ניתן פשוט לפרק ולהכניס למחשב נייח רגיל כדיסק נוסף ולבדוק.
בהצלחה מרובה.
פשוט תיקח סכין יפני ותתחיל לפרק.
כמו בסרטון המצורף:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=6E42745161614345776C343D
תמיד תוכל לקנות קופסא ל3.5 ולהפוך חזרה לחיצונינכתב ע"י גפ"ן;1037462:הבנתי. תודה רבה רבה.
וכעת אחרי שהוא יהיה מפורק, ואני אחבר אותו למחשב ויוציא את החומר, יש לי עדיין סיכוי לתקן את החיבור USB ולהשתמש בו כדיסק חיצוני או שפספסתי אותו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים