כללי דיסק לילדים

• הוסף לסימניות
ביקורת תתקבל בתודה

קבצים מצורפים

• פסח של הילדים3.jpg
    KB 92 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
האגוזים יפים. אולי גם איזו מצה, או חלק מאפיקומן, שיהיה יותר מחובר לפסח.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
אני גם חושב שצריך להוסיף אלמנט שיקשר יותר לפסח.
ואת הרקע לא להשאיר לבן-לדעתי

• הוסף לסימניות
ממש יפה וצבעוני!
גם הפונט נורא חמוד..
לי טיפה מפריע השם שכתוב בתכלת. את ה"רבי קלמן" ימינה ואת ה"רוזנגרטן" שמאלה כמו את כל שאר השמות.. או להצמיד את ה"רוזנגרטן" יותר שמאלה..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חמוווווד! עבודה יפה!
למה צריך פעמיים "שמע קולנו"? אפשר במקום השני לשים את הלוגו + מגישים. כפילות מיותרת.
משהו הפריע לי בר' רוזנגרטן. נראה לי שהייתי מנסה לשים את ר' הרשל בשורה אחת והמילה "רוזנגרטן" תרד מתחתיה.
הרקע הלבן מקסים! אל תוותרי עליו!

• הוסף לסימניות
אולי את הרקע תעשי מצה קצת שקוף... חוצמזה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
מתוק מאד!!
אהבתי את האלמנט של האגוזים, מקורי וחדשני בתור אלמנט לפסח.
לפי דעתי דווקא לא כדאי להוסיף מצה, זה יהפוך להיות בנאלי.
האמת אחרי שאמרו קודמיי, אני מסתכלת ורוזנגרטן עלול להראות שם המשפחה של רבי הערשל.
צריך לסדר את זה איכשהו.
אבל הטיפוגרפיה יפה, וגם סידור האגוזים מקסים. צבעוניות עליזה ואביבית.

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד, מצטרפת לדעת קודמי לעניין הרוזנגרטן,
לי בעין קצת צפוף סביב פסח של הילדים, לתת יותר רווח למעלה ולמטה.
אוהבת את האגוזים, גם בלי מצה, לענין הרקע אולי לנסות לתת לו גוון, קרם, צהבהב חלש.

• הוסף לסימניות
ממש ממש מתוק!!
הייתי מחליפה את הפונט נרקיסים למשהו חדשני יותר. או מעבה אותו.

• הוסף לסימניות
משום מה הצבעים לא מתחברים לי

הלבן והאגוזים זה יותר מכובד והשאר יותר קיטשי ונוצר איזה שעטנז

• הוסף לסימניות
יש לי פתרון לבעיית הכפילות של "שמע קולנו":
לשים את הלוגו למעלה כמות שהוא, ובשורה חדשה לכתוב: "מגישים:" ואז בשורה חדשה את כל השאר.

• הוסף לסימניות
דיסק מתוק בדיוק לילדים!
הצבעים והעיצוב מצוינים, אולי, כמו שאמרו, איזה רקע של מצה.
תצליחי!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, כנ"ל לגבי רקע עם מצה או הגדה...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
כל היופי פה זה שהצלחת לשדר פסח בלי מצה ובלי הגדה. אל תתפתי להוסיף שם משהו מהנ"ל כי זה רק יגרע, האגוזים מצוינים והעבודה נקיה ומעניינת.
גם לי הפריע הר' קלמן הזה, ששם מהמשפחה מופיע לפני השם הפרטי.
וגם הרקע הלבן מיוחד, אל תשני!!

• הוסף לסימניות
העיצוב הכללי - הקומפוזיציה והפונטים סה"כ ממש נחמד ויפה. (חוץ ממה שהעירו כבר על רוזנגרטן).
הצבעים - אמנם ילדותיים, אבל לא כ"כ מתחברים עם האגוזים וגם לא עם פסח. לענ"ד נראה שאם תחליפי בצבעים אביביים, פסטליים ורכים יותר, תהיה אווירה אביבית יותר והרמונית יותר עם האגוזים. (ירוק רך רענן, סגול בהיר וכו' אולי כתום אפרסק - לפי טעמך. כך שישאר ילדותי, אבל עם אווירה מתאימה לפסח.)
ממש נחמד.

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה יפהפיה.
את ר' קלמן להצמיד לרוזנדרטן.
הרקע הלבן הורס את זה

• הוסף לסימניות
יפה, ומתאים לילדים
מצטרפת לשחרית בענין הצבעים, גם אני לא אהבתי אותם.

• הוסף לסימניות
הכל נחמד, אבל אני מצפה למשהו יותר תנועתי ורך,
זה מוזיקה לילדים לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה