כללי דיסק למגזר הכללי

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם!
אשמח אם תתנו לי חוו"ד על העטיפת דיסק הקדמית המצורפת.
ברגע שאני אהיה סגורה על הכיוון, אני אעצב גם את האחורי והדיסק עצמו.
זה דיסק לשירי שבת שיחולק לתורמים פוטנציאלים בעיקר למגזר הכללי בחו?"ל.
לכן זה צריך להזכיר את השבת בלי סיממנים מובהקים..
הם גם רוצים צבעים חזקים..

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• עטיפה_עמוד_2.jpg
    KB 133.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לדעתי הפס הכתום עם הכיתוב הורס כי הכל חוץ מזה נראה ממש מקסים!

• הוסף לסימניות
זה לא נראה גודל של עטיפת דיסק.

אבל כיוון עיצובי יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;548856:
זה לא נראה גודל של עטיפת דיסק.
תודה שהארת את עיני!
באמת בטעות עשיתי את הגודל של העטיפה האחורית.
הנה הגודל האמיתי:
יש משהו לשפר?

קבצים מצורפים

• עטיפה_עמוד_2.jpg
    KB 108.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הצבעים מאד יפים!!!
הכוכבים לא נראים כ"כ טוב. הם שוכבים מידי. תנסי להטות אותם ולעשות אותם זוהרים יותר.

• הוסף לסימניות
האיקסים האלו ממש מיותרים או שתשימי נצנוצים שנראים כוכב או משהו אחר. ככה זה הורס, נראה לי.

• הוסף לסימניות
העיצוב מהמם!! הרק והצבעים, זה מתאים מאד לחו"ל,
אני גם חושבת שכדאי לעשות כוכבים יותר טובים ולא איקסים או שתגביהי אותם,
והכתום מזכיר פרסום ולא עטיפה לפרסום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה