אותם דיסקים.יש יש חברות רבות שמשווקות דיסק מוגן נפילות האם מנסיון הדברים יותר נשמרים?
מבדיקה שלי הדיסק הפנימי הוא לא יצור מיוחד אלא דיסקים של חברות רגילות כטושיבה ,WD וכו'
האם הם מגנים על המידע יותר או הפלסטיק הקשיח מגן רק מנזק פיזי לפח של הכונן
אותם דיסקים.
מניסיון- יש יותר בעיות אפילו מהיצרניות עצמן.
חכה, עוד מעט יגיע @דודכהן ויגן על כבודם של טרנסנד.
נניח שאשים כרגע בצד את כל הנסיון שיש למאות משחזרי מידע ולאלפי אלפים טכנאי מחשבים בכל כדוה"איש יש חברות רבות שמשווקות דיסק מוגן נפילות האם מנסיון הדברים יותר נשמרים?
אכן כן, החברות הללו אינם יצרנים של דיסקים קשיחיםמבדיקה שלי הדיסק הפנימי הוא לא יצור מיוחד אלא דיסקים של חברות רגילות כטושיבה ,WD וכו'
איך הם יכולים להגן על המידע יותר מהיצרן ברגע שהוא לא היצרן ?האם הם מגנים על המידע יותר
גורנישט מיט גורנישטאו הפלסטיק הקשיח מגן רק מנזק פיזי לפח של הכונן
לא יכלת להניח את דעתי יותר מזהגרמת לי לחייך @פרסומון
כפי שכבר נכתב רבות בפורום יצרני הקופסאות לא מייצרים קשיחים.....
לגבי עמידות ...
אני פחות מתעסק בשחזור מידע , אמר ידידינו @פרסומון פה- וכן שיטת @bris וכן שיטת @משחזר מידע
שהדיסקים לא יותר עמידים המוגני נפילות......
אני פחות יכול להביע דעה מקצועית כאן ואני יכול לומר שהשתמשתי בדיסקים של טרנסקנד בינתיים מאוד נהנה גם מהמחיר גם מהאיכות - בפירוש לא יודע אם זה יותתר טוב מהרגילים.
בהצלחה
צריך להתפלל לפני קניית דיסק כמו שקונים אתרוג מקופסא יכול להיות הדר יכול להיות פחות
@פרסומון ישבתי את דעתך ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים