דיסק מלא??

• הוסף לסימניות
פושטושופ לא נותן לי לעבוד על קבצים כבדים, בתואנה שהדיסק מלא
יש לי מחשב חזק מאד עם הרבה זיכרון.
מה יכולה להיות הבעיה?

צפה בקובץ המצורף 153034

קבצים מצורפים

• תקלה.jpg
    KB 10.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
דיסק הכוונה לRAM, עפ"י רוב בדברים כעין אלו.
כמה זיכרון RAM מותקן במחשבכם והאם יש לכם 32 או 64 סיביות?

• הוסף לסימניות
64 סיביות

• הוסף לסימניות
כמה זיכרון RAM מותקן? החלטתם להתעלם משאלה זו?

• הוסף לסימניות
8.00 ג''ב

• הוסף לסימניות
זה מספיק.
ואולי הדיסק הקשיח באמת מלא?

• הוסף לסימניות
איך בודקים את זה?

• הוסף לסימניות
מחשב> לראות כמה מלא הדיסקים הקשיחים.

• הוסף לסימניות
C
1.37 ג''ב פנויים

E
62.4 ג''ב פנויים

F
287 ג''ב פנויים

G
176 ג''ב פנויים

H
193 ג''ב פנויים

כל אלו דיסקים מקומיים.

• הוסף לסימניות
אכן, תנסו לפנות מקום בC ולראות אם הבעיה נמשכת.

• הוסף לסימניות
מצטרף לטענות.
אם יש כ"כ הרבה מקום בדיסקים האחרים תעשה פשוט העברת הקבצים.

תראה מחשב חדש. מנסיון.

• הוסף לסימניות
אצלי אני רואה שC מתחיל להתמלא ומאז אני מתקינה על D
בC נשאר לי 17 מתוך 97 GB (מה כבר יש לי שם???:rolleyes:)
הבעיה שאני כן רוצה להעביר תכניות מC לD
זה אפשרי??

המחשב שלי יחסית חדש... חצי שנה.. אוףףףף זה מעצבן.

• הוסף לסימניות
הטכנאי אמר לי שכונן C מוקדש רק לתוכנות
אני מפחדת להתעסק ולהעביר דברים, שמא אני אמצא את עצמי ללא התוכנות..
איך יכול להיות שתוכנות תוספות כ''כ הרבה מקום? אין לי בכלל הרבה!

• הוסף לסימניות
גם לאלבום וגם לעדן:
תלכו לתיקית הuser
(אני מניח שאתם שניכם עובדים עם וינדוס 7)
התיקיה ממוקמת ב- c בתוך תיקיית users, שם יש תיקיה עם שם המחשב שלכם. ניתן להגיע אליה גם דרך התחל> התיקיה הראשונה בצד שמאל למעלה.
בתוך תיקיה זו- לעבור על כל אחת מהתיקיות- שולחן עבודה וכו', לחיצה ימנית על העכבר> מאפיינים> לשנות את המיקום בתחילת הקישור לD (או מיקום אחר) במקום C.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קופצת על העגלה.. בדיוק גם לי היה את הבעיה הזו שעבדתי בפוטושופ הוא כתב לי שהדיסק מלא אז לא הייתה לי ברירה משום שהיה לי שם קובץ חשוב מאוד באמצע עיצוב והעברתי את התוכנות של אדובי שהיו לי במחשב מכונן C לG, וכעת לא נפתחות לי כלל.. האם יש לי אפשרות לכפרה? משהו שאני יכולה לעשות בנידון??

• הוסף לסימניות
להעביר בחזרה לC.
ולהעביר דברים אחרים.

• הוסף לסימניות
אז זהו זה שאני רוצה להחזיר הוא כותב לי שאין מקום בכונן.. ואין לי יותר מה להעביר הוא מלא רק בתוכנות..

• הוסף לסימניות
ניסיתם את מה שכתבתי בהודעתי הקודמת?

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה, אבל יש לי שם רק אנשי קשר, חיפושים,הורדות, מועדפים והכל תופס רק 1.15MB וכל השאר נמצא לי מחוץ ל user ואת זה אין לי אפשרות להעביר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה