דיסק נייד

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בדיסק נייד 500 גיג'ה להעברת חומרים
עבדתי עליו עד אתמול בהצלחה מרובה - במחשב שלי.
כמה דקות לאחר מכן במחשב אחר - כל התיקיות נהיו כאילו שקופות
(כשלוחצים עליהם יש בפנים הכל)
במחשב נוסף ניסיתי - התקיות בכלל לא היו קיימות, רק הקבצים החיצוניים.

יש למיהו מושג מה אני אמורה לעשות כדי להציל את החומרים
(עדיין הם לא נמחקו, אך מי יודע מה יהיה השלב הבא)
תודה מראש

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 25.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
זה וירוס.
ESET מנקה את הוירוס הזה, אפשר גם להריץ סריקה דרך האינטרנט.
כדי לתקן את הנזק שכבר נעשה - (התיקיות ה"שקופות" הן תיקיות שהפכו למוסתרות או במקרה הגרוע יותר לתיקיות מערכת) אפשר דרך חלון הCMD פקודת attrib.
מומלץ גם למחוק את תיקיית הrecycler שבה בד"כ משתכן הוירוס.

• הוסף לסימניות
לי זה קרה עם דיסק און קי, ובמחשב שהיה נקי מהוירוס הזה, אחר כך בלחיצה כפולה על תיקיה היא "חזרה לעצמה".
תתעלמי כרגע מהשקיפות, תנקי את הוירוס.
אחר כך תנסי ללחוץ על הספריה המוסתרת והיא תתגלה מחדש

• הוסף לסימניות
וירוס מוכר.
התיקיות השקופות בעצם נהפכו למוסתרות ולכן לא ראיתם אותם במחשב אחר (עניין של הגדרה לגבי תצוגת קבצים מוסתרים).
לאחר ניקוי הוירוס, ייתכן וייצטרכו להפוך אותם בחזרה ללא מוסתרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה