דיסק עם תמונות מהמסיבה בביה"ס-כמה היית משלמת?.

• הוסף לסימניות
אם היו מציעים לך לבוא למסיבה של הבת שלך בחופשיות, ללא צורך לצלם,
ולקנות דיסק עם תמונות איכותיות של כל המסיבה.
האם היית משקיעה, וכמה היית מוכנה לשלם על דיסק כזה?.
מסיבות סיום\סידור\בת מצוה וכו'.

• הוסף לסימניות
כאמא, מי מבטיח לי שצלמת תתפוס דווקא את הבת שלי בתפקידים ובקטעים חשובים?
לא אוותר על לצלם, חלקית, ואשמח לקנות תמונות מקצועיות בנוסף בעד 30 ש"ח.

חוץ מזה, בביה"ס שאני עובדת, מישהי באה להסריט (ולא לצלם) והרווח שלה הוא הדיסקים שהבנות קונות, בסביבות 25 ש"ח.

• הוסף לסימניות
על תמונות? לא הייתי משלמת.
על הסרטה - בהחלט כן. כ- 25-30 ש"ח

חני

• הוסף לסימניות
גם אני על תמונות לא
על סרט שילמתי 15 ש"ח
שווה כל שקל!!!!

• הוסף לסימניות
דוקא הייתי שמחה לתמונות מקצועיות ולא הסרטה
שעם כל הכבוד ל6 בנותי, הסרטות מכל שנות בית הספר והגן, תופסות לי נתח נכבד מהמחשב.
אבל
היות ומדובר ב100 בנות במחזור
אני כל כך לא מאמינה שיתפסו דוקא את הבנות שלי
עד שברור לי שאביא גם מצלמת גיבוי ואצלם בשטח
וגם ארכוש את הדיסק כדי לחפש שם תמונות יפות של ביתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;2440123:
דוקא הייתי שמחה לתמונות מקצועיות ולא הסרטה
שעם כל הכבוד ל6 בנותי, הסרטות מכל שנות בית הספר והגן, תופסות לי נתח נכבד מהמחשב.
אבל
היות ומדובר ב100 בנות במחזור
אני כל כך לא מאמינה שיתפסו דוקא את הבנות שלי
עד שברור לי שאביא גם מצלמת גיבוי ואצלם בשטח
וגם ארכוש את הדיסק כדי לחפש שם תמונות יפות של ביתי

דווקא צילמתי את כולן, מספר תמונות אישיות לכל אחת.
בזמנים כמו מקהלה וכו', שכולן עומדות במקום אחד-עברתי את כל השורות,
וצילמתי את כולן.

הסקתי את המסקנות שלי, תודה לכולן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה